11:11
Numerologie Spiritualiteit

3 redenen waarom je steeds 11:11 ziet

Je kunt er toch niet echt omheen dat ook jij vaak de nummers 11:11 ziet. Op nummerborden, de tijd, telefoonnummers en bij de kassa. Wanneer je dit nummer ziet, sta je even stil en je denkt: Waarom zie ik toch steeds dit nummer? Waarom heeft het mijn aandacht? Begin ik misschien gek te worden? Nee… gek wordt je niet, je bent spiritueel aan het ontwakenen. Het getal 11 staat voor intuïtie, inzicht en verlichting. Het is nu tijd om je weer te herinneren wie jij echt bent op zielniveau. Al vele mensen zijn je voorgegaan, en vele mensen ontwaken op dezelfde tijd als jij en er zullen nog vele volgen. Je staat er dus niet alleen voor.

Hieronder lees je de drie redenen waarom je steeds 11:11 ziet.

1. Tijd om wakker te worden

Je hogere zelf probeert je wakker te schudden zodat je gaat kijken naar jezelf, je realiteit en de dingen die spelen in je leven. Ook ga je jezelf ineens heel veel vragen stellen. Je vraagt je af waarom dingen gaan hoe ze gaan en hoe je zelf hier de verantwoording voor kan nemen. Je gaat meer nadenken over het universum, dat we allemaal energie zijn en hoe we allemaal met elkaar verbonden zijn.

2. Grote veranderingen

Oude emoties, pijnlijke situaties uit het verleden en zelfs onverwerkte trauma’s komen ineens naar boven. De redenen hiervoor zijn dat het tijd wordt dat je deze gaat verwerken. Het lijkt alsof je oude ik wegvalt en er plaats wordt gemaakt voor een nieuwe jij. Je gaat je oude gewoontes doorbreken en je krijgt nieuwe inzichten. Het normale leven lijkt je steeds minder te interesseren en je gaat opzoek naar antwoorden.

3. Je bent op het juist pad

Terwijl veel dingen om je heen misschien lijken weg te vallen. Laat 11:11 je zien dat je op het juiste pad bent. Iedere keer als je twijfelt aan jezelf en je zelf afvraagt of dit wel echt goed is, zie je ineens weer het getal 11:11. Het is een Yes, go for it! Vertrouw erop, omarm het en luister naar je intuïtie.


Probeer iedere keer als je het getal 11:11 ziet even stil te staan bij wat je voelt en denkt op dat moment. De gedachten die je op dat moment hebt zullen zich snel gaan manifesteren in je leven. Het is een reminder dat vóór dat je wensen uitkomen je eerst bij jezelf moet afvragen of je dit wel echt wilt. Maar boven alles is dit nummer een teken dat je ondersteund en beschermt wordt door het universum. Uiteindelijk gaat alles op zijn plek vallen en zal je dankbaar zijn voor het hele proces.

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...