Dicht bij jezelf blijven
Mindset

3 tips om dichtbij jezelf te blijven

Je bent veranderd….Dat zei iemand tegen mij toen ik steeds meer mijn grenzen ging aangeven en bewaken. Eerst schrok ik en dacht ik, maar dat wil ik niet. Schoot bijna weer in mijn pleasegedrag. Om meteen daarna weer met beide benen op aarde terug te komen met de visie…..”Dat is jouw waarneming, niet die van mij”.

Je herkent dit vast wel. Waarnemingen van anderen die jij aan neemt als waar. De ander zegt het dus zal wel waar zijn. Maar is dat zo? Nee.

Je bent niet veranderd, je bent begonnen jezelf te worden. Blijf bij jezelf, je intuïtie, je gevoel. De oude jas mag weg. Als jij je grenzen gaat aangeven en bewaken omdat je lijf erom vraagt is het onmogelijk om niet te veranderen. Je gaat je eigen waarden ontdekken, omarmen en belangrijk vinden. Dit ga je dan bewust en onbewust uitdragen. Het oude werkt niet meer. Net een jas waar je uitgegroeid bent. Wat je ook probeert hij zit gewoon niet meer.

Hoe mag je verandering zien? Weet dat verandering niet slecht is! Het is maar welke geconditioneerde gedachte eraan gegeven wordt. Laat die los.

Tip 1 een nieuwe uitdaging

Wat als je het mag zien als een nieuwe uitdaging, iets nieuws wat je mag ontdekken en voelen hoe dit bij je past.

Als een klein kind vol verwachting een cadeau uitpakt.

Vrij en open om nog meer te ontdekken.

Zo mag jij het ook zien.

Jouw pad naar zelfcompassie.

Verandering is het pad naar bewustwording.

Tip 2 grenzen aangeven

Grenzen aangeven en bewaken uit respect voor jezelf en je energielevel is een must. Bewust worden van dit alles en dat dit alles in jezelf te vinden is.

Niet dwingend, wel in zachtheid en vol liefde. Om zo jou te laten voelen dat dat DE manier is om je energie weer in je leven terug te krijgen.

Weet dat je hersenen geloven wat jij ze vertelt. Dus creëer je eigen droomleven.

Visualiseer welke baan je diep vanuit je hart graag wou willen? Welke relatie je wilt met je partner of kids

Tip 3 omarm de verandering

Ga op reis, zet stapjes.

Laat oude patronen en overtuigingen los. Wordt je getriggerd door angst? Vraag je dan af waarom je in de angst schiet. En ga ermee aan de slag. Kijk ze aan, omarm ze en laat ook dit los. Verwacht en hoop dat al het goeds jouw kant op komt.

Zo creëer je een leven van energie, plezier en rust.

Zelf heb ik al heel wat uplevels hierin gemaakt en weet als geen ander in welk proces je zit.

Niet altijd even makkelijk. Ze kent haar ups en downs, maar oh wat een fantastische reis!!!

Ga op reis, ga die uitdaging aan mooie lieve jij.

Wil je meer werken aan zelfliefde? Ga dan aan de slag met mijn 7 daagse challenge “Take care of yourself” en zet stapjes in je nieuwe leven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required
Gea

Mijn naam is Gea Hoeve, getrouwd, heb een dochter en stiefdochter, hond Buddy en kat Diesel en woon in het mooie Hoogezand. Als Life- en Vitaliteitscoach begeleid ik intuïtieve hooggevoelige vrouwen die op zoek zijn naar rust, energie, bewuste mindset en een lichter pleasure life. Ook voor burn out klachten kun je bij mij terecht. Mijn missie is om mijn kennis en ervaring andere HSP- vrouwen te coachen, ze bewuster te laten worden van hun mindset, hoe deze haar energie en kracht kan geven en hoe het universum hierin jouw ondersteund. Om zo een leven te leven zoals jij die vanuit jouw zielsmissie mag leven. Live the life you love!! Dit doe ik door programma’s en trajecten te faciliteren. Maak ik podcasts en meditaties. En je kunt mij vinden op insta en facebook. Daar plaats ik zeer geregeld posts om jou inspiratie te geven. Neem gerust een kijkje op mijn website www.geahoevelifestyle.nl

Dit vind je misschien ook leuk...