Wet van de aantrekking
Wet van aantrekking

4 stappen om de wet van de aantrekking toe te passen

Door de wet van de aantrekking zijn wij in staat om positieve overvloed in ons leven aan te trekken. Het is in ware energie die je naar jezelf toe kan laten stromen. Dit kunnen materiële dingen zijn zoals geld en spullen. Maar ook geestelijke dingen zoals; liefde, wijsheid, vaardigheden en talenten. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je eigen wensen en zielsmissie te kunnen vervullen.

Om er voor te zorgen dat de Wet van de aantrekkingskracht echt voor je gaat werken. Zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden.

1. Dankbaarheid

Het is uiterst belangrijk om eerst in de emotie van dankbaarheid te zijn voordat je begint met het manifesteren. Wees echt dankbaar voor wie je bent, wat je hebt maar ook voor het gene wat je nog niet hebt maar waarvan jij al weet dat je het zal gaan krijgen.

2. Visualiseren

Visualiseer bijvoorbeeld tijdens het mediteren altijd de gewenste uitkomst van het gene wat je wilt bereiken. Wees heel geconcentreerd en gedetailleerd in je visualisatie. Zorg er voor dat het duidelijk is wat je precies wilt.

3. Geloof en vertrouwen

Wanneer je niet in de wet van de aantrekkingskracht gelooft of ook maar de geringste twijfel hebt dat het de wet niet voor jou werkt dan zal hij ook niet voor je werken. Zorg ervoor dat je gelooft dat je het waard bent om in positieve overvloed te leven. En voel in je hele lijf dat je het al bezit wat je graag zou willen manifesteren.

Mocht je het nog lastig vinden oefen dan eerst met kleine dingen. Probeer bijvoorbeeld een witte veer of een gratis kopje koffie in je realiteit te laten verschijnen. Wanneer dit lukt zal jouw vertrouwen groeien en kun je beginnen aan het grotere werk.

4. Actie nemen

Het nemen van actie is erg belangrijk. Je kunt niet verwachten dat de wet van de aantrekkingskracht gaat werken als je alleen maar thuis op de bank zit. Echter hoef je geen actie te nemen vanuit je ego en vanuit het gevoel van het moeten. Nee, neem actie vanuit je hart, wanneer iets goed voelt doe het dan.

Heb jij al eens succes gehad met de wet van de aantrekkingskracht? Laat het weten in de comments.

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...