wet van aantrekking
Mindset

7 stappen om de wet van aantrekking succesvol te gebruiken

Ieder van ons heeft de invloed van de Wet van Aantrekking op onszelf ervaren, hoewel we ons er niet altijd van bewust zijn. De wet stelt dat elke positieve of negatieve gebeurtenis die ons overkomt, feitelijk zelf wordt aangetrokken en meer specifiek door onze gedachten en gevoelens. Een goede vriend leent je bijvoorbeeld geld wanneer je het nodig hebt of gewoon als je je auto moet parkeren, er een plek voor je is op een drukke parkeerplaats.

De waarheid is dat je dit in feite aantrekt zonder te beseffen dat je de wet van aantrekking gebruikt. Als je bijvoorbeeld overdag moeilijke momenten op je werk hebt, is dit ook gerelateerd aan de wet van aantrekking en hangt het van jou af. Deze universele wet is geldig en handelt elke dag, elk uur, elke seconde en heeft invloed op jou, zelfs als je dit artikel leest. In het algemeen bestaat de wet uit drie hoofdprincipes: VRAAG, GELOOF en ONTVANG. In dit artikel vertelt Godin van Licht de 7 stappen om de wet van aantrekkingskracht met succes te gebruiken.

1. Ontspan je geest

Begin elke dag ongeveer 5-10 minuten met stilte of meditatie, ‘s ochtends vroeg of’ s avonds laat als je naar bed gaat. Dit zal de kracht van het beheersen van je gedachten en gevoelens vergroten. Deze stap is belangrijk omdat je dan leert om voor jezelf een ​​geschikte omgeving voor creatie en visualisatie te creëren.

2. Beslis precies wat je wilt en aarzel niet

Je kunt je verlangens naar het Universum sturen, dat gecreëerd wordt door je gevoelens en dus overeenkomt met je gedachten. Daarom moet je precies weten wat je wilt om geen vage signalen af te geven, aangezien je logischerwijs ongewenste resultaten krijgt. Hoe specifieker en duidelijker je wens, hoe beter.

3. Vraag het universum om wat je wilt

Visualiseer wat je wilt en stuur het naar het universum en het zal je zeker antwoorden. Stel je voor dat de dingen die je wilt al van jou zijn. Hoe gedetailleerder je visualisatie, hoe beter de resultaten die je behaalt. Als je bijvoorbeeld een nieuwe auto wilt, stel je dan voor dat je achter het stuur zit, van versnelling verandert en geniet van de natuur langs de weg.

4. Houd een verlanglijstje bij

Begin de zin met “Ik ben zo blij en dankbaar dat…” en eindig door het universum te vertellen wat je wilt. Schrijf het in de tegenwoordige tijd, alsof je het al hebt.

5. Voel het

Emotie en voelen zijn de key van het hele proces, dus voel hoe je je zou voelen als je wens uitkomt. Je moet handelen, praten en denken alsof het nu gebeurt, op dit moment. Dit is de belangrijkste en krachtigste stap bij het toepassen van de wet van aantrekking, dus je hebt niet het gevoel dat je dit nodig hebt, maar alsof je het al hebt, dat wil zeggen je stuurt signalen van voldoening en van vreugde. Het universum zal voelen dat deze gedachten van jou zijn en uiteindelijk zullen je verlangens zich fysiek gaan manifesteren.

6. Toon dankbaarheid

Koop een journal om elke avond je dankbaarheid in op te schrijven, alle dingen die je hebt ontvangen en waarvoor je dankbaar bent. Dankbaarheid tonen zal je helpen om nog meer positievere dingen in je leven te brengen, omdat je op deze manier dankbaar bent en de energie trillingen die je uitzendt versterkt op het niveau van overvloed en niet van schaarste. Dankbaarheid tonen zal het universum een ​​boost geven om je verlangens sneller te laten vervullen.

7. Vertrouw op het universum

Stel je een andere dimensie voor die net als de echte wereld is, maar alles wat je wenst, komt in een oogwenk uit. Zie jezelf in deze dimensie. Zoek niet naar wat je wilt – dit is waar mensen het meest in de war raken en hun vertrouwen verliezen. Als je constant op zoek bent naar wat je wilt, is het alsof je het universum vertelt dat je het niet hebt en dan zal je het ook niet aantrekken. Wees geduldig. Raak niet boos als dingen niet meteen gebeuren. Overdrijf het niet, laat het universum alles voor je doen. Als je steeds vragen stel als: Hoe en wanneer gaat dit allemaal gebeuren? Toon je een gebrek aan geloof en vertrouwen.

Wat extra tips:

  • Als je de werkelijkheid niet leuk vindt, probeer er dan niet te veel over na te denken. De meeste mensen letten op hun huidige toestand en trekken zo dezelfde dingen in hun leven aan. Concentreer je alleen op wat je wilt, niet op wat je ervaart.
  • Als een gebeurtenis je erg gelukkig maakt en je wilt er meer van in je leven aantrekken, probeer dan de innerlijke emotie die je hebt ervaren te onthouden. Dit zal de trillingsenergie reproduceren die je voelde in het vreugdevolle moment en het zal je helpen om het weer aan te trekken.
  • Goede gevoelens brengen een goede realiteit. Doe wat je moet doen om je goed te voelen. Luister naar je favoriete nummer, heb plezier met je huisdier, denk aan je geliefde of dingen die je gelukkig maken. Sluit gewoon je ogen en stel je ze voor.
  • In het begin kan het lang duren voordat een positief resultaat wordt behaald. Dit zou je niet moeten wanhopen, na verloop van tijd zul je er steeds beter in worden en zullen dingen sneller gebeuren.

Wil je meer weten over de Law of Attraction? Lees dan deze boeken:

Zie hieronder de beste boeken over de wet van aantrekkingskracht / Law of attraction.

Wet van aantrekking
De Wet van Aantrekking

Rijkdom: vraag en het is gegeven
Vraag en het wordt gegeven
The Secret

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...