Volle maan
De maan

Betekenis volle maan in sterrenbeeld

Wist je dat de maan elke 29.5 dagen om de aarde cirkelt? Elke maand krijgen we een volle maan te zien en iedere keer heeft dat weer een andere betekenis. Dit artikel zal inzicht geven in de spirituele betekenis van de volle maan wanneer ze in een sterrenbeeld staat. Laat je meevoeren in de betoverende en mysterieuze wereld van de volle maan.

Volle maan in Ram

De volle maan in Ram wordt gekenmerkt door verschillende extreme situaties. Tijdens deze periode hoef je niet van het ene uiterste naar het andere te haasten, als er iets niet gaat, is het beter om een ​​paar dagen te wachten en dan weer aan de slag te gaan.

Volle maan in Stier

De volle maan in Stier fungeert als een vredestichter. Conflicten worden vanzelf opgelost en zelfs na lange ruzies verzoenen mensen zich en krijgen ze de kans om een ​​gemeenschappelijke taal te vinden. Ondanks de toegenomen agressiviteit verlaat in deze periode de woede, neemt trots af.

Volle maan in Tweelingen

In Tweelingen leidt de volle maan tot inconsistente acties en onvoorspelbare acties. Het is beter om deze periode te wijden aan rustige activiteiten en om geen haast te maken met iets waar je in de toekomst spijt van zult gaan krijgen.

Volle maan in Kreeft

Veel mensen ervaren een verscherping van hun intuïtie op dagen dat de volle maan in Kreeft is. Het is absoluut noodzakelijk om naar de innerlijke stem te luisteren.

Volle maan in Leeuw

In sterrenbeeld Leeuw stuurt de volle maan energie naar de mensen om je heen. Hierdoor kun je dingen ondernemen en je eigen problemen oplossen met de inspanningen van andere mensen. Dit is een goed moment om je organisatievaardigheden op de proef te stellen en ook om jezelf als leider te profileren.

Volle maan in Maagd

De volle maan in Maagd geeft het zakenleven een flinke boost. Tevens ook een gunstige periode voor genezing, het reinigen van het lichaam, het uitvoeren van magische rituelen.

Volle maan in Weegschaal

Als de volle maan in Weegschaal is , moet je niet alleen aan jezelf denken, maar ook aan de mensen om je heen. Dit is het moment om je relaties met andere mensen te heroverwegen, om na te denken over hun behoeften.

De volle maan in Schorpioen

De volle maan in Schorpioen heeft een vernietigend effect, maar je kunt deze invloed in jouw voordeel veranderen. Je moet deze tijd niet verspillen aan ruzie en vloeken, in deze periode is het beter om al het onnodige, schuldgevoelens en dat wat problemen oplevert, los te laten. Gebruik hiervoor dit ritueel: Ritueel voor loslaten van schuldgevoelens

Volle maan in Boogschutter

Wil je jouw gevoel van eigenwaarde verhogen, doe dit dan tijdens een volle maan in Boogschutter. Pas echter op dat je het niet overdrijft. Een goede tijd om te reizen en voor creatief succes.

Volle maan in Steenbok

In Steenbok vergroot de volle maan het zelfvertrouwen. Op dit moment wordt aanbevolen om nieuwe zakelijke kennissen te maken en contracten te ondertekenen. Veel mensen wijzen erop dat de commerciële flair tijdens de volle maan lijkt toe te nemen. Het is een periode van hard werken.

Volle maan in Waterman

De dagen dat de volle maan in Waterman is, kunnen in vrije vlucht worden doorgebracht. Maak een planning voor jezelf, let op die activiteiten die altijd voor later zijn uitgesteld. Niemand zal je ervan weerhouden om van je vrijheid te genieten. Ook een goed moment om van verslavingen af te komen.

Volle maan in Vissen

De volle maan in Vissen neemt mensen mee in de wereld van fantasie en dromen. Tegenwoordig is het moeilijk om nuchter naar de wereld te kijken, het is soms fijn om af en toe in je dromen te duiken en te mediteren. Een goed moment om met je hogere zelf of beschermengelen in contact te komen.

volle maan kalender data

Dit vind je misschien ook leuk...