Volle maan oktober
Astrologie, De maan

De twee volle manen in oktober 2020

In oktober 2020 zal er geen één volle maan, maar twee volle manen zijn. Op 1 oktober en op 31 oktober wel te verstaan. Deze volle manen zullen een beladen energie hebben en helaas zijn het geen fijne energieën. In deze blogpost leer je meer over de invloed van de maan op deze dagen en advies over hoe je hiermee om kunt gaan.

Normaal gesproken zijn er twaalf vollen manen per jaar. Het komt wel eens voor dat het 13 manen zijn, dit komt door het schrikkeljaar wanneer er 29 dagen in februari zitten. Hierdoor komt het voor dat er niet één maar twee manen in een maand zitten. En dit is wat er gaat gebeuren in aankomende maand oktober 2020. De tweede volle maan van de maand oktober wordt de blauwe maan genoemd.

Volle maan in Ram op 1 oktober 2020

De eerste volle maan wordt geregeerd door het element vuur, vertegenwoordigd door sterrenbeeld Ram. Astrologen zeggen dat een volle maan in dit teken de minst fijne van allemaal is.
Om het hoofd boven water te houden rond deze periode wordt het volgende advies gegeven. Allereerst, doe geen impulsive activiteiten of aankopen op deze dag. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent in de woorden die je uitspreekt want wie dit niet doet kan in ernstige conflicten raken met familieleden, vrienden of zelfs vreemden.

sterrenbeeld ram

Ook is het geen slim idee om opdeze dag een bedrijf te starten. Dit is beladen met zeer onaangename gevolgen en ervaringen. Het is beter om rustig aan te doen met wat nog moet worden voltooid.

Doe op deze dagen geen grote aankopen. Veel geld uitgeven kan tot problemen leiden. En geld lenen of aan iemand uit te lenen al helemaal niet doen. Het zal nodig zijn om in het hier en nu te leven en niet aan de toekomst te denken. Probeer ook om geen zelfkritiek te hebben. Het is raadzaam om niet stil te staan ​​bij het verleden. Speciale volle maan rituelen zullen je helpen om jezelf en anderen te vergeven.

Volle maan in stier op 31 oktober 2020

De tweede volle maan vindt plaats in sterrenbeeld Stier. Dit is niet per se een slechte combinatie, maar zoals hierboven vermeld, is dit de tweede volle maan van de maand…

De volle maan in Stier zal de mensheid veel problemen gaan bezorgen. Wat kan je verwachten? Nou bijvoorbeeld dat apparatuur ineens uitvalt of dat je plannen ineens worden gedwarsboomd. Op deze dag wordt het niet aanbevolen om een ​​lange reis te gaan maken, ongeacht het voertuig.
Op 31 oktober kunnen veel mensen hun overtuigingen verraden, beloften breken, autoriteit overtreden en egoïstisch worden. Astrologen zeggen ook dat een blauwe maan onder invloed van het element aarde een golf van onverschillig denken bij mensen kan veroorzaken.

Je energie in een positieve richting brengen op de 31ste zal niet gemakkelijk zijn. Maar wees niet getreurd, verlies je geduld niet. Ook deze dag zal voorbij gaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:

Loslaten met de volle maan.

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...