Sterrenbeelden
Astrologie

Ontdek de Diversiteit van Persoonlijke Geboortehoroscopen

We zijn beiden sterrenbeeld Vissen, maar lijken totaal niet op elkaar..!” Vaak vergelijken mensen elkaar aan de hand van hetzelfde Zonneteken (sterrenbeeld) en ontstaat er de vraag: hoe kan het dat hij/zij ook een Leeuw, Ram, Stier,… (invullen naar keuze) is, maar wij helemaal niet op elkaar lijken? Het antwoord hierop is te vinden in de persoonlijke geboortehoroscoop: deze is uniek en hierin kunnen zich grote verschillen bevinden.

Je kunt beiden een Tweeling zijn, maar je compleet verschillend uiten vanwege de Ascendant. En hoe je bijvoorbeeld omgaat met je gevoel, ligt weer aan je Maanstand. Iemand met veel Lucht (element) in een horoscoop, is heel anders dan iemand waarbij het element Water domineert. Ook ligt het er maar net aan waar je in de maand geboren bent: eind december geeft een ander soort Steenbok, dan wanneer je midden januari jarig bent. Ook kun je geboren zijn op of rondom een zogenaamde cusp: precies tussen twee Zonnetekens in. Dan heb je veel eigenschappen van beiden Zonnetekens, wat prettig kan zijn maar ook verwarrend. Zit je bijvoorbeeld tussen een Waterteken en Vuurteken in, dan is de kans groot dat je zowel introvert als extravert bent!

Mijn naam is Manon, van MaanZon Astrologie. Aan de hand van de geboortegegevens maak ik unieke, persoonlijke horoscopen. Het gaat bijvoorbeeld over je talenten; weet jij waar jouw werkelijke kwaliteiten liggen en waar je valkuilen? Maar ook onderwerpen zoals je zielsmissie, je vorige leven en de liefde (wat heb je nodig en wie past nou écht goed bij jou) komen uitgebreid aan bod.
Meer weten? Kijk eens op www.maan-zon.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...