Geluk aantrekken
Mindset

Hoe je geluk in je leven kunt aantrekken

Soms mist elke persoon een beetje geluk. Gelukkig zijn er manieren om meer geluk in je leven aan te trekken en je leven ten goede te veranderen.

Op sommige momenten in het leven kan geluk zich gewoon van een persoon afkeren. Om het weer terug te krijgen in je leven, kun je rituelen gebruiken of je wenden tot de techniek van feng shui. In dit artikel lees je verschillende manieren om geluk in je leven aan te trekken.

We trekken geluk aan door de kracht van het denken

Onze gedachten kunnen wonderen doen. We trekken alleen aan waar we het vaakst aan denken. Als je je bewustzijn programmeert voor het positieve, dan zal het geluk in het leven veel groter worden. Integendeel als je alleen aan het negatieve denkt, zal het niet lang duren voordat ongeluk bij je op de stoep staat. Er moet aan worden herinnerd dat onze gedachten geluk en succes in het leven kunnen aantrekken: hiervoor moet je gewoon positief denken en slechte emoties niet de overhand laten krijgen.

Bovendien kunnen verschillende affirmaties helpen – kleine positieve zinnen. Tijdens het lezen is het noodzakelijk om altijd in een goed humeur te zijn, woorden alleen in de tegenwoordige tijd te gebruiken, het voornaamwoord ik te gebruiken en deze affirmaties regelmatig te gebruiken.

Feng Shui

Mensen die bekend zijn met de techniek van Feng Shui weten dat de energie die het welzijn van een persoon bepaalt, in zijn of haar huis zit. Daarom is het erg belangrijk om de juiste omgeving in uw huis te creëren, zodat het bijdraagt aan het aantrekken van geluk. Kamerplanten zijn bijvoorbeeld het meest geschikt om ervoor te zorgen dat welzijn en geluk altijd in huis heersen. Ze reinigen niet alleen het huis van negativiteit, maar dragen ook bij aan geluk in alle zaken. In Feng Shui zijn er ook speciale symbolen die veel geluk naar het huis trekken.

De lachende God is Hotei. Dit figuur symboliseert welvaart, rijkdom en geluk. Zet het in je huis en kijk er soms met een glimlach naar, vooral voordat je het huis verlaat. De talisman brengt zeker geluk en succes in huis.

Een aquarium met vissen lost uw problemen met financiën op, trekt winst en geluk naar het huis. Het is belangrijk om te onthouden dat de vis goudkleurig moet zijn.

Rituelen voor geluk

Rituelen kunnen geluk in het leven van elke persoon aantrekken. Je zou het een keer per week moeten lezen, in een goed humeur, het liefst in de ochtend wanneer je je dag begint:

“In mij ligt alle geluk en in mijn handen alle fortuin. Ik zal alles in de wereld kunnen doen, en al mijn dromen en plannen zullen uitkomen. Ik heb kracht en vertrouwen in mijzelf. Iedereen die mij geen succes wenst, laat ze weggaan met mijn problemen. En zo zal het zijn.”

Dit ritueel zal er voor zorgen dat je snel geluk in je leven aan zult te trekken.

Tekenen van geluk

Onze voorouders geloofden dat geluk op verschillende manieren kan worden aangetrokken:
De tafel in de keuken mag nooit leeg zijn. Het moet altijd worden bedekt met een tafelkleed, anders is er geen geld en geluk in het huis.

In elk huis moet “leven” zijn, bijvoorbeeld een plant. Deze plant zal symbool staan voor jou geluk in je leven, zorg er dus heel goed voor. De boom zal niet alleen geluk voor je aantrekken, maar ook geld.

Een talisman in de vorm van een speld of hoefijzer zal helpen om de steun van het geluk in te schakelen en geluk te vinden.

Om geluk in het leven aan te trekken, kun je compleet verschillende methoden gebruiken. Vind een manier die bij je past en wees niet bang om iets nieuws te proberen.

Godin van Licht is op zoek naar (gast) bloggers en content creators. Meer informatie? Klik hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...