maandhoroscoop augustus
Maandhoroscoop

Maandhoroscoop augustus 2021

Augustus is het einde van de zomer en een kans om je acties van de afgelopen zes maanden te analyseren. Hopelijk kunnen we gauw nog gaan genieten van de warmte die zomers normaal gesproken met zich meebrengen. Volgens de voorspelling van de sterren zullen de meeste vertegenwoordigers van de dierenriemcirkel echter niet stilzitten.

Ram – horoscoop augustus 2021

Ram zal deze maand de gelukkigste sterrenbeeld zijn. Want begin augustus zullen ze zeker geluk hebben: in de liefde, op het werk, maar ook op andere gebieden van het leven. Ze zullen in staat zijn om het volledige potentieel te tonen en de erkenning van anderen te winnen. De kans moet worden benut. In het midden van de maand zal de situatie drastisch veranderen. Echter, net als de rest van de dierenriem tekens. Er zal iets onverklaarbaars beginnen. Alle acties zullen met moeite worden gegeven. Daarom kan je deze tijd beter doorbrengen met een korte vakantie ergens weg van de lawaaierige samenleving met vrienden of familie.

Stier – horoscoop augustus 2021

Als Stier gewend is aan een afgemeten bestaan, dan zullen de eerste dagen van augustus absolute onrust in hun leven brengen. Astrologen waarschuwen vooral dat het de moeite waard is om voorzichtig te zijn met degenen die zich bezighouden met hun eigen bedrijf. Mogelijke bewerkingen van concurrenten, en zelfs problemen van partners. Dergelijke problemen zullen moeilijk alleen op te lossen zijn. Vraag om hulp van vrienden of mensen wiens mening je waardeert.

Tweelingen – horoscoop augustus 2021

Tweelingen wachten op een zeer moeilijke tijd. Bijna alle projecten waar je aan gaat werken worden afgerond met onvoorspelbare resultaten. Om externe omstandigheden te bestrijden, zullen vertegenwoordigers van dit teken niet de kracht en tijd hebben. Daarom zullen ze lijken op complete fatalisten die er lange tijd niet om geven. In dit opzicht raden astrologen aan om helemaal geen bedrijf te starten en raden ze aan om dit uit te stellen naar september.

Kreeft – horoscoop augustus 2021

Kreeften verwachten een zeer drukke maand. Een snelle verandering van gebeurtenissen en nerveuze situaties kan vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld uit de sleur slaan. Veel kreeften zullen ontevredenheid beginnen te tonen over het feit dat ze uit hun schulp moeten komen en dringende problemen moeten aanpakken. Maar alleen op deze manier red je alles wat je tegen die tijd op het werk hebt kunnen bereiken.

Leeuw – horoscoop augustus 2021

Augustus voor de leeuwen is meestal succesvol, maar niet in 2021. Helaas, ondanks de sterke volheid van de gebeurtenissen, moeten leeuwen kracht van karakter tonen en in staat zijn om met negatieve omstandigheden om te gaan. Als je niet in de stemming bent om te vechten, moet je het gewoon verdragen. En wacht tot de sterren van positie veranderen. Astrologen adviseren om geen overdreven initiatief op het werk te tonen. Aangezien elke stap strikt zal worden gecontroleerd door de autoriteiten en bekritiseerd.

Maagd – horoscoop augustus 2021

Zelfs als Maagden maximale voorzichtigheid en pragmatisme vertonen, zullen ze nog steeds niet ontsnappen aan externe negatieve manifestaties. Probeer indien mogelijk de actualiteit op te schorten en neem een korte vakantie. Zo voorkom je onnodige problemen. Degenen die gedwongen worden om aan het werk te gaan, moeten zo voorzichtig mogelijk zijn. Plan en controleer al je acties zorgvuldig. Maar een maagd die zich bezighoudt met elke creativiteit, integendeel, kan succes en publieke erkenning krijgen.

Weegschaal – horoscoop augustus 2021

Voor weegschaal zal augustus behoorlijk succesvol zijn. Ze kunnen hun lang geplande plannen realiseren. Het kan van alles zijn: een verandering van woonplaats of werk, kardinale veranderingen in imago, beroep en zelfs in gezinsstatus. Maak je gewoon klaar voor het feit dat je veel moeite moet doen en al je vrije tijd moet doorbrengen. Degenen die hard hebben gewerkt, zullen eindelijk de erkenning krijgen van hun superieuren en werknemers, niet alleen moreel, maar ook materieel.

Schorpioen – horoscoop augustus 2021

In augustus kan schorpioen weer problemen en vragen hebben die je al lang geleden lijkt te hebben opgelost. Het verleden zal aan alle kanten beginnen te ontstaan, waardoor het moeilijk wordt om op alle gebieden te opereren. Onthoud al je tegenstanders en probeer hun aanvallen te voorkomen, zowel thuis als op het werk. Het is het beste om een vakantie te nemen en de stad een tijdje te verlaten.

Boogschutter – horoscoop augustus 2021

De meest succesvolle dagen in augustus voor Boogschutter zijn het eerste decennium. Het is op dit moment dat vertegenwoordigers van dit bord al hun plannen voor de maand zo snel mogelijk uitvoeren. Omdat boogschutter de rest van de tijd niet meer kan opscheppen over geluk. Dan zul je verschillende problemen moeten oplossen die zich in het gezin of op het werk zullen voordoen. Thuis zijn ruzies met je wederhelft mogelijk. En op het werk – ruzies die zijn toegestaan door werknemers. Beperk jezelf tot het maximum, anders zul je ruzie maken met iedereen om je heen. Probeer meditatie. Zo kun je leren ontspannen en geen aandacht besteden aan de passies die rond borrelen.

Steenbok – horoscoop augustus 2021

De problemen die deze maand veel dierenriemtekens zullen overwinnen, zullen steenbokken omzeilen. Voor hen wordt augustus een van de meest succesvolle periodes van 2021. Misschien is dit niet zozeer het beschermheerschap van de Witte Stier, als wel het geluk van de Steenbokken zelf. Ze hebben ook de mogelijkheid om alle obstakels van tevoren te omzeilen, zodra ze aan de horizon verschijnen.

Waterman – horoscoop augustus 2021

Watermannen zullen de hele maand worstelen met de problemen die zich af en toe voordoen, die op hen zullen vallen alsof ze uit de doos van Pandora komen. Er zal echter niets vreselijks gebeuren. De meeste problemen zullen klein zijn, maar vervelend. Over het algemeen zal er niets ergers gebeuren dan gescheurde panty’s of het verlies van een knoopje.

Vissen – horoscoop augustus 2021

Als je een koppig persoon bent, en nog meer geboren onder het teken van Vissen, dan zal deze karaktertrek je in augustus problemen bezorgen. Vissen zullen voor zichzelf moeilijkheden regelen, je vindt schuld met de meest onbeduidende kleinigheden voor collega’s en familieleden. Je zal dus alleen maar de relaties op het werk en in het gezin bemoeilijken en het risico lopen de hele maand in trotse eenzaamheid door te brengen.

Ook interessant om te lezen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Manifestatie Journal

Dit is geen gewone journal of werkboek. Deze journal is speciaal ontworpen om je te helpen het leven van je dromen te creëren. Dit boek helpt je te ontdekken wat je echt motiveert en inspireert, helpt je om dagelijks actie te ondernemen, herinnert je om elke dag dankbaar te zijn en helpt je om je droomleven te manifesteren.

Om je onderbewuste beperkende overtuigingen te ontdekken en aan te passen, om je huidige Money Mindset uit te dagen en je voor te bereiden op onbeperkt succes en overvloed.

Manifestatie Journal is een E-BOOK van Godin van Licht.
De website waar je terrecht kunt for all things spiritual, maanrituelen, affirmaties, manifesteren met de Law of attraction en zoveel meer.

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...