Vayrison
Maandhoroscoop

Maandhoroscoop november 2021

In november moeten veel tekenen hun acties van de hele afgelopen periode analyseren. Want deze maand is een soort opmaat naar het einde van het jaar, maar er is nog tijd om wat fouten te corrigeren, om te begrijpen wat er verkeerd is gedaan. Probeer snel al je lopende zaken af te ronden, schulden te betalen en je relatie te heroverwegen.

Ram – horoscoop november 2021

Voor veel van de veranderingen die november met zich meebrengt, is Ram simpelweg nog niet klaar voor. Wees echter niet bang. Bovendien zullen de moeilijkheden in deze voorspelling aan het begin van de tweede helft van de maand eindigen. Op het werk kan de strijd om bonussen tegen het einde van het jaar heviger worden. En je werk vereist in ieder geval veel aandacht. In je persoonlijke leven zal ram worden gevangen door passies waar je nooit eerder van hebt gedroomd. Het is beter om emotionele uitbarstingen op een gunstige moment te uiten, anders kun je conflictsituaties niet vermijden. De eenzame Ram krijgt een kans op een interessante kennismaking, en dan kan oudejaarsavond eindigen met een romantische ochtend. Gezondheid belooft in orde te zijn, probeer alleen niet te veel te eten.

Stier – horoscoop november 2021

Het lot van Stier in november is om het minst erge van twee kwaden te kiezen. Het wordt heel moeilijk te bepalen. Het eindresultaat van dit lijden: hoogstwaarschijnlijk het verbreken van relaties of een verandering van werkplek. Je zult door wat moeilijke tijden moeten gaan. Maar je moet onthouden dat de veranderingen die je in november zijn overkomen een stap zijn naar een betere toekomst. Geef je wederhelft meer tijd dan je gewoonlijk doet. Het is het beste om avonden thuis door te brengen met je familie of vrienden dan om op een feestje te zijn tussen onbekende.

Tweelingen – horoscoop november 2021

Tweelingen zal zich in november zeker niet vervelen: er worden een groot aantal gezellige ontmoetingen verwacht, er verschijnen nieuwe kennissen. In november wordt geadviseerd om je schulden af te lossen en leningen terugbetalen. Voor Tweelingen is het beter om minder feestjes bij te wonen, dit kan jaloezie van de kant van de partner veroorzaken. Beweeg meer, ga naar buiten. Dit zal je helpen om je gezondheid in uitstekende conditie te houden.

Kreeft – horoscoop november 2021

November brengt voor Kreeften langverwachte en interessante ontmoetingen met mensen die je al lang niet meer hebt gezien, maar aan wie je vaak denkt. Misschien wordt het een informele date met een oude vriend, of de hervatting van een romantische relatie met iemand voor wie er eerder gevoelens waren.

Leeuw – horoscoop november 2021

Alle aandacht van Leeuwen zal worden ingenomen door persoonlijke relaties en romantiek. Je hoeft je geen zorgen te maken over werk, op dit moment hoef je niet te wachten op problemen. Maar thuis heb je al je kalmte nodig om op tijd weg te zijn van conflicten. Hoogstwaarschijnlijk zal je geld moeten uitgeven aan onverwachte problemen. Het is de moeite waard om tijdens de nieuwjaar vakantie op reis te gaan.

Maagd – horoscoop november 2021

Maagd moet niet alles tegelijk aanpakken. Je hebt simpelweg niet de kracht om dingen zelf te doen. Er zal veel gedoe zijn, maar denk en hoop niet dat je in korte tijd van alles in één keer af kunt krijgen. Los problemen op zoals ze komen. Je huis zal deze maand je fort zijn, rust het naar wens uit om je zo comfortabel mogelijk te voelen. In het midden van de maand kun je alle huishoudelijke taken naar familieleden verplaatsen en op adem komen. Enkele vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld zal deze maand hun relatiestatus niet wijzigen. En je moet niet in je eentje op zoek gaan naar liefde. Het is beter om meer voor je lichaam te zorgen: onderga een volledige behandeling.

Weegschaal – horoscoop november 2021

Weegschaal zal in november veel problemen hebben. Op het werk wordt aangeraden om fouten te vermijden en tekortkomingen in lang voltooide projecten corrigeren. Anders zal zelfs oudejaarsavond op het werk moeten worden doorgebracht. Voor Weegschalen die zich bezighouden met handelen, beloven de sterren goede winsten in verband met succesvolle deals die in november zijn gesloten. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan oudere familieleden. Probeer aan de vooravond van de winter grootouders en ouders te bezoeken en erachter te komen hoe het met ze gaat, kijk of ze klaar zijn voor het koude weer. En vergeet in het algemeen niet dat ze altijd met ongeduld op je wachten. Een kleine romance is mogelijk, maar er zullen geen serieuze gevoelens zijn.

Schorpioen – horoscoop november 2021

Voor Schorpioenen belooft deze maand succesvol te zijn in de liefdessfeer, familierelaties en werk. Maar om alles goed te laten verlopen, moet je luisteren naar je innerlijke intuïtie. Zo kies je een goed moment uit om je plannen uit te voeren. Misschien de verschijning van jaloerse mensen die de snelle groei van Schorpioenen niet leuk zullen vinden. In materieel opzicht hangt stabiliteit volledig af van de vraag of je weet hoe je risico’s moet nemen. Relaties in de tweede helft van november kunnen tot op zekere hoogte worden bedorven door jaloezie en egoïsme van Schorpioenen. Het advies van Godin van Licht: zet je belangen niet hoger dan familiewaarden, dan komt alles goed.

Boogschutter – horoscoop november 2021

Boogschutters moeten in november nadenken over welke acties ze gedurende het jaar hebben gepleegd. Je moet de juiste conclusies voor jezelf trekken en vergeving vragen voor de beledigingen die je anderen hebt aangericht. Probeer je voor te bereiden op het nieuwe jaar en ga het in met een licht hart. Leen deze maand geen geld uit. Indien mogelijk kan je een goede vriend of familielid gratis helpen. Op relatiegebied zal de Boogschutter deze maand voor een keuze staan, kies de meest sympathieke persoon. En om meerdere romans tegelijk te beginnen is het niet waard.

Steenbok – horoscoop november 2021

Bij de soms emotieloze Steenbok zal in november 2021, de emoties door het dak gaan en winnen ze zelfs van logica. Je zal de controle op volle capaciteit moeten inschakelen, zowel in je persoonlijke leven als in je professionele leven. Voor de meeste Steenbokken kan november 2021 een behoorlijk moeilijke maand zijn, omdat er in het eerste en tweede helft problemen kunnen zijn in relaties met anderen, vooral met collega’s en kennissen.

Waterman – horoscoop november 2021

Rustige dagen wachten op alle Watermannen deze maand. Er zullen geen grote problemen zijn en op het werk en in het gezin verloopt alles goed. Dus geniet van dit geschenk van het lot. Een hobby of project waar je mee bezig bent zal nog wel eens voor een financiële meevaller kunnen zorgen. Watermannen die single zijn raden we aan om lange reizen te maken. Het is mogelijk dat dit is waar het lot op je wacht. Wees ook extra voorzichtig met elektrische apparaten.

Vissen – horoscoop november 2021

Godin van Licht adviseert alle Vissen om op alle mogelijke manieren vertrouwen te tonen dat je alle zaken aan kunt. Alleen op deze manier kan je onvoorziene negatieve omstandigheden vermijden. Degene die gewoon mee willen zwemmen met de stroming, zullen niet de vervulling van alle gestelde doelen bereiken. Het beste van alles is dat dingen zullen gaan voor die Vissen die bezig zijn met creativiteit. Je zal gaan stralen van glorie en eindelijk de erkenning krijgen die je verdient.

Ook interessant om te lezen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...