Volle maan april
De maan

Maankalender april 2021

Maankalender voor april 2021 met de fase van de maan, nieuwe maan, volle maan, locatie van de maan in het sterrenbeeld, evenals gunstige en ongunstige dagen. De maankalender vertelt je over de toestand van de maan voor elke dag die je kiest. Met behulp van de maankalender voor april 2021 kunt u gunstige dagen van de maand vinden om zaken in harmonie met de maan te plannen.

Gemiddeld is de maankalender gelijk aan 29,5 aardse dagen – van 1 maandag tot de 29e of 30e. De 30e maandag komt niet in elke maanmaand voor, hij duurt vaak maar een paar uur of zelfs minuten. Elke maanmaand is een gelegenheid om helemaal opnieuw te beginnen, om de matrix te herschrijven. Bedenk dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor wat er met ons gebeurt!

Maanfasen voor april 2021

Volgens de maankalender voor april 2021 zal er een verandering zijn in de fasen van de maan in de volgende volgorde:

MaanfaseDatumTijdSterrenbeeld
Laatste kwartier4 april 202112:04Steenbok
Nieuwe maan 12 april 202104:32Ram
Eerste kwartier 20 april 202109:00Leeuw
Volle maan 27 april 202105:33Schorpioen

Maankalender


In de maankalender voor april 2021 kun je zien wanneer de maanfasen plaatsvinden. Tevens kun je zien in welke sterrenbeeld de maan zich bevindt.

De invloed van de maan

In de maankalender voor april 2021 hebben verschillende gebeurtenissen een duidelijk effect op de natuur en de mensen om ons heen. Nieuwe maan, volle maan, dagen van het eerste en laatste kwartier van de maan worden beschouwd als de tijd van verbeterde interactie tussen de zon en de maan.

Onthoud dat het sterrenbeeld het belangrijkst is bij het bepalen van de invloed van de maan, dan de maandag en pas dan de fase van de maan en de dag van de week. Vergeet niet dat de maankalender een adviserend karakter heeft. Vertrouw meer op jezelf bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Laatste kwartier 4 april 2021

MaanfaseLaatste kwartier
Tijd12:04 uur
Verlichtingspercentage51%
Leeftijd22 dagen
SterrenbeeldSteenbok

Maan in het sterrenbeeldteken steenbok

Maan in het teken steenbok. Niet de beste tijd om te communiceren met overheidsinstanties. In geldzaken verloopt ook niet alles soepel. Er is een grote kans op vertraging bij het maken van winst en verliezen zijn ook mogelijk.

Nieuwe maan 12 april 2021

MaanfaseNieuwe maan
Tijd04:32
Verlichtingspercentage0%
Leeftijd2 dagen
SterrenbeeldRam

Maan in het sterrenbeeldteken ram

Maan in het teken ram. Tijd wordt gekenmerkt door toegenomen impulsiviteit, haast, grenzend aan roekeloosheid. Het is beter om gevallen uit te stellen die nauwkeurigheid en bedachtzaamheid vereisen, want als u geen rekening houdt met een kleinigheid, zal dit zeker negatieve gevolgen hebben.

Eerste kwartier maan 20 april 2021

MaanfaseEerste kwartier
Tijd09:00 uur
Verlichtingspercentage51%
Leeftijd10 dagen
SterrenbeeldLeeuw

Maan in het sterrenbeeldteken leeuw

De volle maan in leeuw leidt tot meer creativiteit, inventiveit, efficientie en productiviteit. Mensen zullen projecten gaan starten, oude afmaken, nieuwe kansen vinden en nieuwe vrienden maken. Deze maan zal trotse inspanningen en zelfvertrouwen bevorderen.

Volle maan 27 april 2021

MaanfaseVolle maan
Tijd05:33 uur
Verlichtingspercentage100%
Leeftijd16 dagen
Sterrenbeeldschorpioen

Maan in het sterrenbeeldteken schorpioen

Er is een constante aanwezigheid van verlangen om van iets af te komen. Het is logisch om naar dit gevoel te luisteren en al het overbodige kwijt te raken. Deze periode helpt om dit te doen zonder te veel energiekosten. Je kunt lang aarzelen tussen alle voor- en nadelen. Daarom kan het nemen van belangrijke beslissingen het beste worden uitgesteld tot een ander gunstiger moment.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...