maankalender februari 2021
De maan

Maankalender februari 2021

Maankalender voor februari 2021 met de dagen van de nieuwe maan, de volle maan, de eerste kwartier maan en de laatste kwartier maan, de locatie van de maan in de sterrenbeeld tekens, evenals de invloed van de maandagen.

Met de maankalender kun je bewust worden van de maan in welke sterrenbeeld teken zij op dit moment staat en in welke fase. De maankalender voor februari 2021 zal je kunnen helpen bij het plannen van je zaken met minimale verlies van tijd en moeite. De maankalender kan je helpen bij het vinden van de meest gunstige en ongunstige dagen van de maand.

Maanfasen voor februari 2021

Volgens de maankalender voor februari 2021 zal er een verandering zijn in de fasen van de maan in de volgende volgorde:

MaanfaseDatumTijdSterrenbeeld
Laatste kwartier4 februari 202118:38:42Schorpioen
Nieuwe maan 11 februari 202120:08:11Waterman
Eerste kwartier 19 februari 202119:49:06Stier
Volle maan 27 februari 202109:19:36Maagd 

Maankalender


In de maankalender voor februari 2021 kun je zien wanneer de maanfasen plaatsvinden. Tevens kun je zien in welke sterrenbeeld de maan zich bevindt.

De invloed van de maan

In de maankalender voor februari 2021 hebben verschillende gebeurtenissen een duidelijk effect op de natuur en de mensen om ons heen. Nieuwe maan, volle maan, dagen van het eerste en laatste kwartier van de maan worden beschouwd als de tijd van verbeterde interactie tussen de zon en de maan.

Onthoud dat het sterrenbeeld het belangrijkst is bij het bepalen van de invloed van de maan, dan de maandag en pas dan de fase van de maan en de dag van de week. Vergeet niet dat de maankalender een adviserend karakter heeft. Vertrouw meer op jezelf bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Laatste kwartier maan 4 februari 2021

MaanfaseLaatste kwartier
Tijd18:38 uur
Verlichtingspercentage54%
Leeftijd23 dagen
SterrenbeeldSchorpioen

Maan in het sterrenbeeldteken Schorpioen

Maan in het teken van Maan in het teken van Schorpioen. Het is tijd om de belangrijkste beslissingen te nemen. Op deze dag ervaar je een verbeterde mentale activiteit, een groter vermogen om je te concentreren op de dingen die echt toe doen. Je kunt veilig aan iets nieuws beginnen, plannen voor nieuwe projecten ontwikkelen en allerlei verplichtingen aangaan die haalbaar zijn.

Nieuwe maan 11 februari 2021

MaanfaseNieuwe maan
Tijd20:08 uur
Verlichtingspercentage0%
Leeftijd30 dagen
SterrenbeeldWaterman

Maan in het sterrenbeeldteken Waterman

De nieuwe maan in Waterman is de belangrijkste datum in de energiecycli van de planeet, aangezien het een nieuwe jaar is volgens de oosterse kalender, die altijd wordt gevierd tijdens de eerste nieuwe maan na de winterzonnewende. Volgens de oosterse traditie wordt het nieuwe maanjaar geassocieerd met het thema ontwaken uit de winter en wordt het daarom het lentefestival genoemd.

Eerste kwartier maan 19 februari 2021

MaanfaseEerste kwartier
Tijd19:49 uur
Verlichtingspercentage46%
Leeftijd9 dagen
SterrenbeeldStier

Maan in het sterrenbeeldteken Stier

Dit is het perfecte moment om praktische financiële stappen te zetten. Zelfs als je alleen maar een plan in je hoofd visualiseert hoe je geld kunt verdienen, hoe je dit geld kunt uitgeven en hoe je kunt sparen. Je hebt nu alle kans om je plannen uit te voeren.

Volle maan 27 februari 2021

MaanfaseVolle maan
Tijd09:19 uur
Verlichtingspercentage100%
Leeftijd16 dagen
SterrenbeeldMaagd

Maan in het sterrenbeeldteken Maagd

Maan in sterrenbeeld Maagd brengt orde en stabiliteit tot leven. Het biedt geweldige kansen voor mensen, zoals gezondheidsbevordering en bedrijfsontwikkeling. Een groeiende maan in Maagd brengt alle menselijke inspanningen tot succes.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...