De maan

Maankalender juni 2021

Maankalender voor juni 2021 met de fase van de nieuwe maan, volle maan, eerste-, laatste kwartier en in welk sterrenbeeld de maan staat. Met behulp van de maankalender voor juni 2021 kan je gunstige dagen van de maand vinden om zaken in harmonie met de maan te plannen.

Gemiddeld is de maankalender gelijk aan 29,5 aardse dagen – van 1 maandag tot de 29e of 30e. De 30e maandag komt niet in elke maanmaand voor, hij duurt vaak maar een paar uur of zelfs minuten. Elke maanmaand is een gelegenheid om helemaal opnieuw te beginnen, om je leven te herschrijven. Bedenk dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor wat er met ons gebeurt!

Maankalender


In de maankalender voor juni 2021 kun je zien wanneer de maanfasen plaatsvinden. Tevens kun je zien in welke sterrenbeeld de maan zich bevindt.

De invloed van de maan

In de maankalender voor juni 2021 hebben verschillende gebeurtenissen een duidelijk effect op de natuur en de mensen om ons heen. Nieuwe maan, volle maan, dagen van het eerste en laatste kwartier van de maan worden beschouwd als de tijd van verbeterde interactie tussen de zon en de maan.

Laatste kwartier 2 juni 2021

MaanfaseLaatste kwartier
Tijd09:24 uur
Verlichtingspercentage49%
Leeftijd22 dagen
SterrenbeeldVissen

Maan in het sterrenbeeldteken Vissen

Focus op slechts één probleem. Aangezien er op deze dag een golf van vitaliteit is, zal het focussen op één ding helpen dit probleem op te lossen.

Nieuwe maan 10 juni 2021

MaanfaseNieuwe maan
Tijd12:52 uur
Verlichtingspercentage0%
Leeftijd30 dagen
SterrenbeeldTweelingen

Maan in het sterrenbeeldteken Tweelingen

Nieuwe Maan in Tweelingen, een tijd van nietsdoen. Probeer deze tijd gemakkelijk door te brengen, zonder vervelende discussies en ruzies.

Eerste kwartier maan 18 juni 2021

MaanfaseEerste kwartier
Tijd05:54
Verlichtingspercentage52%
Leeftijd8 dagen
SterrenbeeldWeegschaal

Maan in het sterrenbeeldteken Weegschaal

Zorg voor je relatie, denk aan de mensen met wie je nauw contact hebt. Op de dag dat de maan in het teken Weegschaal staat, ben je volledig objectief over mensen en kun je erachter komen met wie je vrienden kunt blijven en met wie je kunt worden uitsluiten van je sociale kring.

Volle maan 24 juni 2021

MaanfaseVolle maan
Tijd20:39 uur
Verlichtingspercentage100%
Leeftijd14 dagen
SterrenbeeldBoogschutter

Maan in het sterrenbeeldteken Boogschutter

Een goed moment om te beginnen met de bouw, herontwikkeling of renovatie van een huis, om alles te verwijderen dat verouderd is, zijn relevantie heeft verloren en om te doen waar jij zin in hebt. Dit is een goede dag voor een radicale verandering op elk gebied van het leven, bijvoorbeeld voor het eindigen van een relatie of een huwelijksaanzoek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...