volle maan
De maan

Maankalender maart 2021

Maankalender voor maart 2021 met de dagen van de nieuwe maan, de volle maan, de eerste kwartier maan en de laatste kwartier maan, de locatie van de maan in de sterrenbeeld tekens, evenals de invloed van de maandagen.

Met de maankalender kun je bewust worden van de maan in welke sterrenbeeld teken zij op dit moment staat en in welke fase. De maankalender voor maart 2021 zal je kunnen helpen bij het plannen van je zaken met minimale verlies van tijd en moeite. De maankalender kan je helpen bij het vinden van de meest gunstige en ongunstige dagen van de maand.

Maanfasen voor maart 2021

Volgens de maankalender voor maart 2021 zal er een verandering zijn in de fasen van de maan in de volgende volgorde:

MaanfaseDatumTijdSterrenbeeld
Laatste kwartier6 maart 202102:32Boogschutter
Nieuwe maan 13 maart 202111:23Vissen
Eerste kwartier 21 maart 202115:41Tweelingen
Volle maan 28 maart 202120:50Weegschaal

Maankalender


In de maankalender voor maart 2021 kun je zien wanneer de maanfasen plaatsvinden. Tevens kun je zien in welke sterrenbeeld de maan zich bevindt.

De invloed van de maan

In de maankalender voor maart 2021 hebben verschillende gebeurtenissen een duidelijk effect op de natuur en de mensen om ons heen. Nieuwe maan, volle maan, dagen van het eerste en laatste kwartier van de maan worden beschouwd als de tijd van verbeterde interactie tussen de zon en de maan.

Onthoud dat het sterrenbeeld het belangrijkst is bij het bepalen van de invloed van de maan, dan de maandag en pas dan de fase van de maan en de dag van de week. Vergeet niet dat de maankalender een adviserend karakter heeft. Vertrouw meer op jezelf bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Laatste kwartier maan 6 maart 2021

MaanfaseLaatste kwartier
Tijd02:32 uur
Verlichtingspercentage47%
Leeftijd23 dagen
SterrenbeeldBoogschutter

Maan in het sterrenbeeldteken Boogschutter

Maan in het teken van Boogschutter haalt onze denkprocessen enigszins weg van aardse logica en concreetheid naar het gebied van abstract denken.

Nieuwe maan 13 maart 2021

MaanfaseNieuwe maan
Tijd11:23 uur
Verlichtingspercentage0%
Leeftijd30 dagen
SterrenbeeldVissen

Maan in het sterrenbeeldteken Vissen

Maan in het teken van Vissen. Het vermogen tot concentratie is enigszins verzwakt, de verbeelding probeert af en toe ons bewustzijn te boeien in de wereld van illusies, daarom vinden alle gevallen die specifieke details vereisen nauwelijks hun belichaming in de werkelijkheid.

Het is beter om deze tijd te besteden aan een aftieve activiteit, een spannende reis of jezelf te wijden aan kunst. 

Eerste kwartier maan 21 maart 2021

MaanfaseEerste kwartier
Tijd15:41uur
Verlichtingspercentage48%
Leeftijd9 dagen
SterrenbeeldTweelingen

Maan in het sterrenbeeldteken Tweelingen

Maan in het teken Tweelingen. Tijd voor snelle en energieke dingen. Vanwege de toegenomen impulsiviteit is het de moeite waard om problemen aan te pakken die geen speciale aandacht en tijd vereisen. Toegenomen intellectuele activiteit heeft een gunstig effect op zaken die onmiddellijke besluitvorming vereisen of die verband houden met het verwerven van informatie.

Volle maan 28 maart 2021

MaanfaseVolle maan
Tijd20:50 uur
Verlichtingspercentage100%
Leeftijd16 dagen
SterrenbeeldWeegschaal

Maan in het sterrenbeeldteken Weegschaal

Maan in het teken van Weegschaal. Een goed moment om uit te rusten na zwaar werk vanwege de maan in Maagd. Het is het beste om niet met iets nieuws en globaals te beginnen, maar om snel af te ronden wat eerder was begonnen en gepland.

Je kunt lang aarzelen tussen alle voor- en nadelen, zowel voor- als nadelen zoeken, nadenken, maar nooit tot een definitief oordeel komen. Daarom kan het nemen van belangrijke beslissingen het beste worden uitgesteld tot een ander gunstiger moment.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...