maandhoroscoop mei
De maan

Maankalender mei 2021

Maankalender voor mei 2021 met de fase van de maan, nieuwe maan, volle maan, locatie van de maan in het sterrenbeeld, evenals gunstige en ongunstige dagen. De maankalender vertelt je over de toestand van de maan voor elke dag die je kiest. Met behulp van de maankalender voor mei 2021 kunt u gunstige dagen van de maand vinden om zaken in harmonie met de maan te plannen.

Gemiddeld is de maankalender gelijk aan 29,5 aardse dagen – van 1 maandag tot de 29e of 30e. De 30e maandag komt niet in elke maanmaand voor, hij duurt vaak maar een paar uur of zelfs minuten. Elke maanmaand is een gelegenheid om helemaal opnieuw te beginnen, om de matrix te herschrijven. Bedenk dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor wat er met ons gebeurt!

Maanfasen voor mei 2021

Volgens de maankalender voor mei 2021 zal er een verandering zijn in de fasen van de maan in de volgende volgorde:

MaanfaseDatumTijdSterrenbeeld
Laatste kwartier3 mei 202121:51Waterman
Nieuwe maan 11 mei 202121:01Stier
Eerste kwartier 19 mei 202121:13Leeuw
Volle maan 26 mei 202113:13Boogschutter

Maankalender


In de maankalender voor mei 2021 kun je zien wanneer de maanfasen plaatsvinden. Tevens kun je zien in welke sterrenbeeld de maan zich bevindt.

De invloed van de maan

In de maankalender voor mei 2021 hebben verschillende gebeurtenissen een duidelijk effect op de natuur en de mensen om ons heen. Nieuwe maan, volle maan, dagen van het eerste en laatste kwartier van de maan worden beschouwd als de tijd van verbeterde interactie tussen de zon en de maan.

Onthoud dat het sterrenbeeld het belangrijkst is bij het bepalen van de invloed van de maan, dan de maandag en pas dan de fase van de maan en de dag van de week. Vergeet niet dat de maankalender een adviserend karakter heeft. Vertrouw meer op jezelf bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Laatste kwartier 4 mei 2021

MaanfaseLaatste kwartier
Tijd21:51 uur
Verlichtingspercentage55%
Leeftijd22 dagen
SterrenbeeldWaterman

Maan in het sterrenbeeldteken waterman

Je relatie met je emoties is misschien ingewikkelder, omdat de maan in waterman een sterke behoefte heeft aan emotionele vrijheid. Wanneer je, je echter in een groep mensen bevindt, is het gemakkelijker voor je om je gevoelens te begrijpen en jezelf te bevrijden van negatieve emoties zoals angst, woede en jaloezie.

Nieuwe maan 11 mei 2021

MaanfaseNieuwe maan
Tijd21:01
Verlichtingspercentage0%
Leeftijd30 dagen
SterrenbeeldStier

Maan in het sterrenbeeldteken stier

Je veiligheid hangt af van de behoefte aan stabiliteit, waaraan nu niet gemakkelijk kan worden voldaan. Je moet leren om verandering te accepteren als onderdeel van je leven. Het fundamentele probleem is het vinden van je eigen zelfrespect om ervoor te zorgen dat je het niet per ongeluk in materiële zaken zoekt. Als je jezelf accepteert zoals je bent, wordt het gemakkelijker voor je om vrede en rust te vinden in de buitenwereld.

Eerste kwartier maan 19 mei 2021

MaanfaseEerste kwartier
Tijd21:51 uur
Verlichtingspercentage45%
Leeftijd9 dagen
SterrenbeeldLeeuw

Maan in het sterrenbeeldteken leeuw

Je voelt je veilig op momenten dat je indruk kunt maken op anderen en lof en bewondering kunt krijgen. Maar als je in de schijnwerpers komt te staan, ben je misschien verloren. Misschien moet je jouw angst voor kritiek en jouw onvermogen om kritiek te accepteren erkennen. Het is erg belangrijk om feedback te accepteren en deze te gebruiken voor verbetering.

Volle maan 26 mei 2021

MaanfaseVolle maan
Tijd13:13 uur
Verlichtingspercentage100%
Leeftijd9 dagen
SterrenbeeldBoogschutter

Maan in het sterrenbeeldteken boogschutter

De grootste behoefte is om altijd naar iets te zoeken. Om je veilig te voelen, zou je kunnen ontdekken dat je een doel, missie of filosofie nodig hebt die je leven zin geeft. Met de maan in boogschutter heb je een optimistische kijk op het leven en je gelooft dat het beter zal worden, zelfs als je in de problemen komt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...