nieuwe maan 1 april ram
De maan

Nieuwe maan in ram 1 april 2022

De nieuwe maan op 1 april komt om 08:27 uur. Op deze dag staat de Maan in Ram. Voor dit sterrenbeeld zijn temperament, uitgesproken emoties, sensualiteit inherent. Mensen zullen actiever worden, dus saaie huishoudelijke taken en vervelend werk zijn zeker niet voor deze dag bestemd.

De maan op 1 april zal geladen worden met magische energie. Gedurende de dag kan je lang geplande gaan implementeren, zoals een lang uitgestelde bedrijfsplan opstellen of nu eindelijk die vakantie gaan boeken voor de zomervakantie. Gelukkig hoef je tijdens de nieuwe maan niet alles in één dag te doen, je plannen zullen namelijk meerdere dagen in beslag nemen. De energie van de nieuwe maan is al een paar dagen voor en na 1 april voelbaar en bruikbaar.

Op de nieuwe maan op 1 april hangt de magie van het goede in de lucht. Anderen zullen vriendelijk zijn, positief, geneigd zijn tot goede communicatie. Op deze dag kun je de relaties met geliefden versterken. Het is aan te raden om naar de natuur te gaan of een heilige plek te bezoeken.

Hoe kan je je voorbereiden voor de Nieuwe Maan op 1 april

Tijdens de nieuwe maan worden de energiebronnen van een persoon meestal tot een minimum beperkt. Je kunt de dagen erna een sterk verlangen krijgen om te gaan ontspannen.

Het is noodzakelijk om je een week van tevoren voor te bereiden op de nieuwe maan. Voorbereiding is eenvoudig, vereist minimale inspanning. Wat je kan doen:

 • de activiteiten verminderen;
 • neem tijd voor jezelf;
 • rust wat vaker;
 • analyseer de resultaten van activiteiten voor de maand;
 • weg met negativiteit;
 • oefen ademhalingsoefeningen;
 • positieve gedachten;
 • grote schoonmaak van het huis;
 • onnodige dingen weggooien;
 • alle schulden betalen;
 • mediteren;
 • nadenken over je wensen.

Rituelen voor rijkdom op de nieuwe maan op 1 april

De Nieuwe Maan is een geweldige tijd voor verrijkingsrituelen.

Portemonnee ritueel

Voor de uitvoering van dit ritueel wordt een portemonnee gevuld met munt en briefgeld. Om middernacht, met het verschijnen van een jonge maan, moet de gevulde portemonnee tot de ochtend op de vensterbank worden achtergelaten. Tijdens deze uren zal het worden opgeladen met maanenergie, en zal het meer geld naar het leven trekken.

3 kaarsen en rood draad ritueel

Om dit ritueel uit te voeren, heb je 3 kaarsen en een rode draad nodig. De kaarsen moeten op tafel worden geplaatst, samen gebonden worden met één rood draad. Steek de kaarsen aan, kijk er om de beurt naar en stel je alle slechte dingen voor die jouw persoonlijke geluk, en verrijking verstoren. Na de visualisatie blaas je de kaarsen uit, maak je de draad los en gooit het rode draad weg. Dit rode draad staat symbool voor de slechte dingen die jou geluk in de weg staan.

5 munten ritueel

Pak 5 verschillende geldmunten. Met de komst van de nieuwe maand breng je alle munten naar buiten en leg je ze onder een boom. Zeg vervolgens de volgende spreuk:

“Al het leven op aarde groeit en vermenigvuldigt zich en wordt gevoed door zonlicht. Maar deze geldmunten houden van de maan, sterk en helder. Ik leg deze munten onder deze nieuwe maan en vraag om hun groei en vermenigvuldiging. Verrijk mij zo snel mogelijk, verlaat mij niet en bezoek mij vaker. En zo zal het zijn.”

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...