nieuwe maan februari
De maan

Nieuwe Maan op 1 februari 2022: wat heeft de maan in petto voor elk sterrenbeeld

De Nieuwe Maan is een belangrijke fase, die op 1 februari een zeer gunstige en succesvolle gebeurtenis wordt voor de vertegenwoordigers van de dierenriem. Het is een feit dat dit een periode van vernieuwing is en het begin van een nieuwe, die valt op de eerste dag van de laatste maand van de winter. Astrologen beschouwen deze datum als de meest succesvolle voor ondernemingen, wanneer je zonder angst moet handelen en je plannen moet uitvoeren.

Daarnaast is een specifieke Nieuwe Maan gevuld met zonne-energie, wat mensen helpt zich beter te concentreren op wat ze gepland hebben, attent te zijn en niet bang te zijn om dromen te realiseren. Je zult je bijna almachtig voelen. Laten we eens kijken wat de horoscoop in petto heeft voor de Nieuwe Maan fase op 1 februari 2022 voor de 12 tekens van de dierenriem.

Ram 21 maart – 19 april

Gunstige tijden komen voor Ram, in staat om gelukkig te worden en te slagen in elk bedrijf. Godin van Licht moedigt je aan om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en door te gaan met de uitvoering van je plannen. Reageer niet op kleine tegenslagen en denk globaal.

Stier 20 april – 20 mei

Tegenwoordig hebben alle Stieren het geluk dat ze ondergedompeld zijn in creativiteit of dat hun beroep wordt geassocieerd met kunst en schoonheid. Je zit vol briljante ideeën en straalt letterlijk creativiteit uit. Je zult ook geluk hebben in de liefde, waar je een interessant persoon zult ontmoeten.

Tweeling 21 mei – 20 juni

Het sterrenbeeld Tweelingen krijgt de kans om op een spannende reis te gaan of oude vrienden te zien die gemist werden. Je krijgt een winstgevend aanbod, dat de moeite waard is om te pakken, omdat het veel bonussen zal opleveren.

Kreeft 21 juni – 22 juli

De horoscoop moedigt Kreeft aan om te bezwijken voor passies en kwetsbaar te worden! Ga uit de schulp en stel je open voor liefde, want iemand is voortdurend op zoek naar je gunst. Nu kun je de familiebanden versterken of een nieuwe relatie beginnen.

Leeuw 2З juli – 22 augustus

Op 1 februari heeft het sterrenbeeld Leeuw veel te doen, maar de astrovoorspelling vraagt om prioriteiten te stellen en te focussen op de meest complexe en grootschalige projecten. Wees niet bang, want je zult genoeg tijd en energie hebben om ideeën uit te voeren en de beloning zal niet lang op zich laten wachten.

Maagd 2З augustus – 2З september

De Nieuwe Maan is een magische tijd voor Maagd, wanneer al je problemen vanzelf worden opgelost. Je maakt veel winst op het werk, sluit vrede met geliefden en ontmoet een geestverwant. Geniet gewoon van de dag en bedank de hogere machten voor hun hulp.

Weegschaal 24 september – 22 oktober

Weegschaal had zijn eigen plannen voor de Fase van de Nieuwe Maan, maar de horoscoop zal aanpassingen maken. En je moet je verheugen, want het Universum heeft je letterlijk onder de greep genomen en leidt tot een betere en gelukkigere toekomst. Laat de veranderingen gewoon in je leven en pas je aan.

Schorpioen 2З oktober – 22 november

Schorpioen’s leven verandert ten goede op 1 februari 2022, maar het belangrijkste is dat je niet probeert dingen te overhaasten. Het lot heeft voor jou een verleidelijke verrassing, namelijk het realiseren van een al lang bestaand verlangen. Wacht en krijg waar je van droomde!

Boogschutter 2З november – 21 december

Het sterrenbeeld Boogschutter zal deze maandag zeker leuk vinden, omdat je het in communicatie zult doorbrengen. Mensen voelen zich tot je aangetrokken en willen praten, dus je zult zowel kennissen zien als nieuwe mensen ontmoeten. Wees open en omring jezelf met gelijkgestemden.

Steenbok 22 december – 19 januari

Steenbok in de Nieuwe Maan fase krijgt de kans om een nieuwe veelbelovende business aan te gaan. Ga aan de slag, zelfs als je bang bent of denkt dat je er nog niet klaar voor bent. Het geluk staat aan jouw kant en zal je in staat stellen om het idee tot leven te brengen en te slagen.

Waterman 20 januari – 18 februari

Waterman moet op deze dag de praktische benadering verlaten en zich concentreren op dromen en verlangens, omdat ze op 1 februari zonder veel moeite kunnen worden geïmplementeerd. Bovendien staat de astrologische voorspelling erop dat je groot droomt en je eigen verbeelding niet vertraagt.

Vissen 19 februari – 20 maart

Het Vissen sterrenbeeld op de Nieuwe Maan zal zo’n interessant en ongewoon idee hebben dat het je uit je comfortzone zal doen stappen. Je gaat aan de slag en bent in staat om het te realiseren, met verbluffende resultaten.

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...