Nieuwe maan in waterman
De maan

Nieuwe maan in waterman 11 februari 2021

Op 11 februari zal een zeer belangrijke astrologische gebeurtenis plaatsvinden – de nieuwe maan zal in het sterrenbeeld teken Waterman staan. Wat deze nieuwe maan zo ongebruikelijk maakt, is dat de maan, de zon, Mercurius, Venus, Jupiter en Saturnus zich nu in Waterman bevinden en het zogenaamde stellium vormen (clusters van drie of meer planeten in hetzelfde sterrenbeeld).

Maar liefst zes hemellichamen in één teken! En dit is meer dan de helft van de planeten van het hele zonnestelsel. Dit is een buitengewoon interessant fenomeen dat de weg opent voor onverwachte, onvoorspelbare kansen door middel van verbazingwekkende gebeurtenissen. De slogans en bewegingen voor vrijheid en gelijkheid, gerechtigheid en vrede die deze historische periode kenmerken, worden zeer sterk geassocieerd met de energie van Waterman.

Het goede nieuws is dat deze nieuwe maan plaatsvindt op de harmonieuze aspecten van de planeten met elkaar. Dit is op zichzelf een goed teken, want in deze tijd begint het nieuwe jaar volgens de oosterse kalender.

De nieuwe maan zal ons een impuls geven tot verandering, een nieuw begin, en het universum zal dit zeker ondersteunen. Een tijd vol onvoorspelbare en tegelijkertijd opwindende energieën van Waterman wacht op ons! Deze nieuwe maan opent nieuwe perspectieven en kansen voor ons, en de meeste astrologen associëren deze astrologische gebeurtenis met het begin van de echte kracht van het Aquariustijdperk, dat een echte revolutie en enorme veranderingen voor ons allemaal belooft.

In de komende weken zul je meer kansen voor jezelf gaan zien. Deze ongebruikelijke, krachtige energie van Waterman zal ons allemaal aanmoedigen om te zoeken naar nieuwe manieren van zelfexpressie, creatieve manifestatie van onze unieke persoonlijkheid.

De energieën van Waterman zijn het kanaal voor revolutionaire, innovatieve en uitgebreide ideeën. Het brengt nieuwe ambities en leidt ertoe dat we meer over de toekomst gaan nadenken. De energie van dit luchtteken zal ons inventiever en creatiever maken. Wees daarom voorbereid op ongebruikelijke ideeën en nieuwe perspectieven. We krijgen de kans om het volledige spectrum van onze persoonlijkheid op te nemen en nieuwe doelen voor onszelf te definiëren.

Deze nieuwe maan is ook erg gunstig voor het persoonlijke leven – de prachtige aspecten tussen Venus, Mars en Jupiter zullen nieuwe langdurige, gelukkige verbindingen geven en bestaande relaties harmoniseren.

Er moet echter aan worden herinnerd dat Mercurius retrograde is bij deze nieuwe maan. Dit is een aanwijzing dat na 11 februari daden, ideeën en relaties die zich op de een of andere manier in het verleden hebben geopenbaard zich goed zullen ontwikkelen.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:

Manifesteer met de Nieuw maan.

Dit vind je misschien ook leuk...