nieuwe maan
De maan

Nieuwe maan in kreeft 10 juli

De nieuwe maan, die op 10 juli 2021 zal plaatsvinden, belooft voorspoedig en positief te worden. De nieuwe maan begint om 3:10 uur en vindt plaats in het sterrenbeeld Kreeft. De gunstige aspecten van de planeten Uranus in het sterrenbeeld Stier en Neptunus in Vissen maken deze periode gunstig voor het ontvangen van inspiratie en compleet nieuwe ideeën die je zo leuk zult vinden dat je ze meteen wilt implementeren.

De nieuwe maan heeft altijd te maken met het begin, maar het teken Kreeft is voorzichtig. Daarom moet je goed nadenken om je zelfverzekerd en veilig te voelen voordat je aan een nieuw project begint of op zoek gaat naar avontuur. Maak je geen zorgen, je zult slagen, geef jezelf gewoon wat tijd om de voorwaarden te vormen voor de belichaming van die verlangens die je wilt realiseren.

Nieuwe maan juli 2021: datum, exacte tijd, sterrenbeeld

Datum: zaterdag 10 juli 2021
Tijd: 03:10 uur
Sterrenbeeld: Kreeft

Welke spirituele energie brengt de nieuwe maan in kreeft op 10 juli 2021?

De nieuwe maan van juli draagt ​​nogal tegenstrijdige energieën. Naast harmonieuze planetaire relaties is er een negatief aspect van de nieuwe maan met Pluto in Steenbok. Dit voorspelt veel passie en suggereert dat relaties aan het begin van de maanmaand een van de belangrijkste onderwerpen zullen worden. De conjunctie van Mars en Venus in Leeuw benadrukt verder het thema liefde en romantiek. Deze planeten vormen echter disharmonische aspecten, wat een waarschuwing is – niet alles is zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Als je onlangs iemand hebt ontmoet, is het belangrijk om de vooruitzichten op liefde goed in te schatten, want teleurstelling is niet uitgesloten.

Onthoud dat Kreeft een geheimzinnig en emotioneel sterrenbeeld is. Onder invloed van de nieuwe maan op 10 juli 2021 zul je geen gebrek aan emoties hebben.

Op zo’n dag is het goed om wensen te doen, want de krachten van het Universum ondersteunen je. Je kunt een ritueel voor een nieuw begin uitvoeren dat met alles te maken kan hebben: liefde, werk, geld of carrière.

Liefdesritueel tijdens de nieuwe maan

Als je een onbeantwoorde liefde hebt of ernaar verlangt een zielsverwant te ontmoeten, kun je een speciaal liefdesritueel uitvoeren. Wat je hiervoor nodig hebt is; water, een witte kaars, een roos en een spiegel. Als de zon ondergaat trek je een wit shirt aan en kijk je in de spiegel. Om je heen verspreidt je de blaadjes van de roos en steek je de kaars aan en zeg je kijkend naar je spiegelbeeld:

Deze roos groeide en bloeide onder het maanlicht, dus moge mijn schoonheid bloeien en de liefde voor mij vinden. Dankjewel en zo zal het zijn.

Daarna moet je het water drinken en de rozenblaadjes onder je bed leggen. Als ze helemaal droog zijn, zal je jouw geliefde ontmoeten.

Manifestatie Journal

Dit is geen gewone journal of werkboek. Deze journal is speciaal ontworpen om je te helpen het leven van je dromen te creëren. Dit boek helpt je te ontdekken wat je echt motiveert en inspireert, helpt je om dagelijks actie te ondernemen, herinnert je om elke dag dankbaar te zijn en helpt je om je droomleven te manifesteren.

Om je onderbewuste beperkende overtuigingen te ontdekken en aan te passen, om je huidige Money Mindset uit te dagen en je voor te bereiden op onbeperkt succes en overvloed.

Manifestatie Journal

Maifestatie Journal is een E-BOOK van Godin van Licht.
De website waar je terrecht kunt for all things spiritual, maanrituelen, affirmaties, manifesteren met de Law of attraction en zoveel meer.

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...