Nieuwe maan augustus
De maan

Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus: Een Nieuwe Start van Zelfexpressie

De kosmische dans gaat door en brengt ons een betoverend schouwspel in de vorm van de Nieuwe Maan in het sterrenbeeld Leeuw op woensdag 16 augustus 2023. Deze hemelse gebeurtenis draagt de energie van vernieuwing, zelfexpressie en creativiteit met zich mee. Laten we samen de sluier van mysterie oplichten en ontdekken wat deze Nieuwe Maan voor ons in petto heeft.

De Leeuw en zijn Stralende Energie

Leeuw, het vijfde teken van de dierenriem, wordt beheerst door de zon en staat bekend om zijn stralende en zelfverzekerde aard. Dit vuurteken brandt van passie, creativiteit en het verlangen om te schitteren. Tijdens deze Nieuwe Maan worden we uitgenodigd om ons innerlijke vuur te laten ontbranden en ons ware zelf met zelfvertrouwen te tonen aan de wereld.

Een Tijd van Nieuwe Beginnen

De energie van de nieuwe maan staat altijd in het teken van nieuwe beginnen en frisse starts. Dit is het moment om intenties te zetten en doelen te stellen voor de komende maancyclus. Onder de Nieuwe Maan in Leeuw worden we aangemoedigd om ons te richten op aspecten van ons leven die verband houden met zelfexpressie, creativiteit en authenticiteit.

Rituelen voor de Nieuwe Maan in Leeuw

  1. Schrijf je Intenties: Neem de tijd om je diepste verlangens en doelen op te schrijven. Visualiseer jezelf al succesvol en gelukkig in het nastreven van deze intenties. Voel de opwinding en passie terwijl je dit doet.
  2. Creatieve Uiting: Deze Nieuwe Maan is perfect voor het omarmen van je creatieve kant. Pak je schilderbenodigdheden, dans alsof niemand kijkt, schrijf in je dagboek of zing luidkeels. Laat je creativiteit stromen en voel de vreugde die het brengt.
  3. Zelfliefde Ritueel: Sta stil bij jezelf en erken je eigenwaarde. Steek een kaars aan, mediteer en herhaal positieve affirmaties die je zelfvertrouwen versterken. Zie jezelf stralen als de zon in het hart van de Leeuw.
  4. Maak een Vision Board: Knip afbeeldingen, woorden en inspirerende quotes uit tijdschriften die jouw dromen en doelen vertegenwoordigen. Plaats ze op een bord en zet het op een plek waar je het dagelijks kunt zien.

Het Universum Luistert naar Je Intenties

De Nieuwe Maan is een magische tijd waarin het universum ons oor fluistert. Terwijl de zon en de maan in perfecte harmonie samenkomen, openen zich de poorten voor manifestatie. Wat je ook verlangt, weet dat het universum je intenties hoort en de energie van de Nieuwe Maan zal dienen als brandstof voor je reis naar zelfexpressie, creativiteit en persoonlijke groei.

Dus, terwijl de Nieuwe Maan in Leeuw de nachtelijke hemel verlicht, laten we onze eigen innerlijke lichtstralen ontketenen. Laat je passie branden, wees moedig in je zelfexpressie en sta klaar om te schitteren als de stralende zon die Leeuw vertegenwoordigt. De nieuwe maan brengt nieuwe kansen – grijp ze met beide handen en creëer een leven dat straalt met je eigen unieke glans.

Wil jij je omringen met een positieve en inspirerende gemeenschap van mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, de maan en een positieve mindset? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Sluit je aan bij ons Telegram kanaal “The Goddess Community” en ontvang dagelijks inspirerende teksten, blijf als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen op de blog Godin van Licht en ontvang exclusieve maanrituelen die perfect passen bij de volle maan.

Ons doel is om mensen te helpen zich te verbinden met hun innerlijke kracht en om een positieve mindset te cultiveren. In onze community kan je nieuwe vrienden maken die dezelfde interesses hebben als jij en je omringen met liefdevolle en positieve mensen. Je kan deelnemen aan gesprekken, vragen stellen of gewoon inspiratie opdoen uit de gedeelde ervaringen van anderen.

Sluit je vandaag nog aan bij onze gratis community en begin je reis naar een leven vol spiritualiteit, positieve energie en persoonlijke groei! Klik hieronder:

Wil je meer lezen over sterrenbeelden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Dit vind je misschien ook leuk...