Nieuwe maan in leeuw
De maan

Nieuwe maan in leeuw 8 augustus 2021


Nieuwe Maan in Leeuw op 8 augustus 2021 vindt plaats om 15:50 uur. Bij elke nieuwe maan komt een nieuw begin, maar deze zal extra speciaal zijn. Het geeft een lading creatieve energie, die het vuurteken leeuw bevat.

De zon en maan op 16 graden van sterrenbeeld leeuw hebben een conjunctie met Mercurius die de radiale energie van leeuw benadrukt. Mercurius is de planeet van rede en communicatie, dus nieuwe ideeën komen naar ons toe, nieuwe mensen verschijnen op ons pad. Misschien brengt het lot je naar een persoon die een belangrijke rol zal spelen in je lot. Onthoud echter dat hoe geweldig het idee ook is, je hard moet werken om te zien hoe het plan wordt gerealiseerd.

Het nieuwe maanpunt vormt een aspect met Uranus in Stier, wat wijst op onverwachte veranderingen. Het planetaire aspect is disharmonisch, dus wees voorbereid op het feit dat verrassingen niet noodzakelijkerwijs aangenaam zullen zijn. Alles wat je plant voor de dagen dicht bij de nieuwe maan moet zorgvuldig worden doordacht om de impact van onvoorspelbare Uranus te minimaliseren.

De invloed van de nieuwe Maan zal vooral gevoeld worden door vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter en Luchttekens: Tweelingen, Weegschaal, Waterman. Voor vertegenwoordigers van elk van de tekens van de dierenriem zal de impact ervan op zijn eigen manier beïnvloeden, maar wat zeker kan worden gezegd – de nieuwe maan op 8 augustus 2021 geeft inspiratie. Welke weg in het leven je ook volgt, er zijn altijd kansen voor creatieve groei. Wees een beetje egoïstisch, op een goede manier. Dit is een tijd waarin je uniciteit wordt benadrukt, wanneer het gemakkelijker is om op te vallen en je beste kwaliteiten te laten zien.

Nieuwe maan augustus 2021: datum, exacte tijd, sterrenbeeld

Datum: zondag 8 augustus 2021
Tijd: 15.50 uur
Sterrenbeeld: Leeuw

Nieuwe maan ritueel om geld aan te trekken

Zodat de cashflow niet opdroogt en er altijd geld in huis is, moet je ze “laten zien” aan de maan. Tijdens de nieuwe maan leg je verschillende bankbiljetten en munten van “gouden” kleur op de vensterbank. Dit geld laat je liggen tot het verschijnen van de volle maan. Vervolgens kun je het geld uitgegeven. Het uitgegeven geld zal vermenigvuldigd naar je terugkomen.

Manifestatie Journal

Dit is geen gewone journal of werkboek. Deze journal is speciaal ontworpen om je te helpen het leven van je dromen te creëren. Dit boek helpt je te ontdekken wat je echt motiveert en inspireert, helpt je om dagelijks actie te ondernemen, herinnert je om elke dag dankbaar te zijn en helpt je om je droomleven te manifesteren.

Om je onderbewuste beperkende overtuigingen te ontdekken en aan te passen, om je huidige Money Mindset uit te dagen en je voor te bereiden op onbeperkt succes en overvloed.

Maifestatie Journal is een E-BOOK van Godin van Licht.
De website waar je terrecht kunt for all things spiritual, maanrituelen, affirmaties, manifesteren met de Law of attraction en zoveel meer.

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...