Nieuwe maan dos donts
De maan

Nieuwe maan in maagd 17 september 2020: do’s and don’ts

Op donderdag 17 september verschijnt de nieuwe maan in Maagd aan de hemel. In dit artikel de do’s and dont’s op deze dag. Bij deze nieuwe maan in Maagd zal het motto: wie helder denkt, zal ook helder leven horen. Hoe beter iemand met zijn emoties om zal gaan, hoe succesvoller deze dag en de volgende maand zullen verstrijken.

Het advies is om niet verlegen te zijn en direct te praten over je verlangens, je bedoelingen en plannen. Dit zal helpen om je dromen helder te krijgen en om het vertrouwen in jezelf te versterken. Er kunnen situaties voorkomen waar je wellicht je eigen belangen moet gaan verdedigen. De winnaar zal de persoon zijn die de negatieve sfeer in goede banen kan leiden. Maar zelfs een succesvolle dag heeft een keerzijde. Hier onder lees je de do’s and dont’s voor de nieuwe maan in Maagd op 17 september.

Do’s

Toon extra doorzettingsvermogen bij het bereiken van doelen. Dankzij een gelukkig toeval en de invloed van het sterrenbeeld Maagd krijgen velen de kans om carrièredoelen op de lange termijn te bereiken die voorheen onbereikbaar waren. Het is alleen belangrijk om de gelegenheid op te merken die zich heeft voorgedaan en in jezelf te geloven. Laat je niet afleiden door onbelangrijke zaken en volg de regels.

Manifestatie. Door de nieuwe maan in maagd zullen velen iets belangrijks willen gaan doen voor de toekomst. Dit is het perfecte moment om hier stil bij te staan en om plannen te maken. Maak een lijst van de mijlpalen die je in een maand moet behalen om dichter bij je einddoel te komen.

Voer een welzijnsritueel uit. Op de dag van de nieuwe maan zijn vooral verschillende rituelen, mantra’s en meditaties die een droom kunnen vervullen bijzonder populair. Aangezien de Maagd aan de hemel staat is het raadzaam om je nu te concentreren op het aantrekken van welzijn en materiële welvaart.

Betaal rekeningen en schulden. Maagd is een teken van orde, dus als je schulden hebt is dit het moment om ze te betalen. Maak een lijst van al je schulden en beslis hoeveel geld je bereid bent te geven om er van af te zijn. Maar houd één ding in gedachten. Besteed niet te veel aan je schulden als je daardoor financieel in problemen kan komen.

Help dierbaren. Maagd is de belichaming van een minister. Service is de belangrijkste behoefte van het sterrenebeeld. De nieuwe maan in Maagd brengt ons bij het feit dat we door andere mensen te dienen zelf mentaal sterker kunnen worden, we hierdoor inspiratie op doen en liefde voor het leven in onszelf kunnen opwekken. Geliefden helpen op 17 september is een directe weg naar eenheid.

Don’ts

Start nieuwe projecten. Dit is niet de tijd om je nieuwe doelen na te gaan streven. Houd ze vast voor de komende dagen. De invloed van de nieuwe maan kan chaos veroorzaken. Het zal bijna onmogelijk zijn om het verwachte resultaat te bereiken. Het advies is om af ​​te maken wat al is begonnen.

Vertrouwen op onbekende mensen. De dag van de nieuwe maan is een gevaarlijke dag in termen van energie, dus het is erg belangrijk om zo voorzichtig mogelijk te zijn in de communicatie met anderen. Er bestaat een risico om onder invloed te vallen van een energievampier, manipulator of oplichter.

Negeren van details en tekenen van het universum. Tijdens de nieuwe maan in maagd op 17 september bestaat eerder de kans om de controle over zichzelf en wat er gebeurt te verliezen. Het is belangrijk om meer aandacht aan alles te besteden en niet los te breken van de realiteit. Niet goed opletten op de details op deze dag kan tegen je inspelen en irrationele acties en gevaarlijke beslissingen veroorzaken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:

Manifesteer met de Nieuw maan.


Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...