nieuwe maan in maagd
De maan

Nieuwe maan in maagd 7 september 2021


De nieuwe maan op 7 september 2021 vindt plaats om 02:51 uur, wanneer de zon en de maan een conjunctie vormen bij 14 graden in maagd. De nieuwe maan is een tijd van wedergeboorte, het geeft ons de kans om helemaal opnieuw te beginnen.

De nieuwe maan in het teken van maagd is een goed moment om dingen te doen die de positieve energieën van dit sterrenbeeld benadrukken.

• Doelen definiëren en een actieplan ontwikkelen voor de komende maanmaand;
• Maak een lijst van voltooide manifestaties en prijs jezelf voor prestaties, zelfs als ze klein lijken;
• Start een nieuw project dat aandacht vraagt voor detail;
• Let op je dieet of start een nieuw dieet;
• Realiseer je het principe van “hier en nu”, dat wil zeggen focus op het heden en leer ervan te genieten, zonder jezelf de schuld te geven van de fouten uit het verleden en je geen zorgen te maken over de toekomst;
• Creëer meer organisatie en orde in je dagelijks leven.

Maagd is een aardeteken van de dierenriem, de kernwoorden: dienstbaarheid, terughoudendheid, gewetensvolheid, ijver, analyse, kritiek, aandacht voor detail.

Sommige van de “maagd-lessen” omvatten leren door praktische problemen op te lossen. Sorteer documenten en e-mail, ruim kasten en laden op, doe andere vergelijkbare kleine taken – dit verlicht verrassend stress. Er wordt aangenomen dat de innerlijke wereld een weerspiegeling is van de externe omgeving, zodat er na verloop van tijd er in de ziel meer orde zal zijn.

Je gedachten bevrijden van onnodig afval is een van de maagd lessen en de nieuwe maan is hier perfect voor, omdat maagd bekend staat als een geweldige analist. Met goed ontwikkelde analytische vaardigheden kun je probleemsituaties detecteren en manieren om deze te corrigeren.

De nieuwe maan is een tijd van een nieuw begin. Ze moeten echter goed doordacht zijn. Het negatieve aspect van het nieuwe maanpunt met neptunus in vissen waarschuwt voor onrealistische dromen en moedigt je aan om alleen te werken aan wat realistisch is. Er zijn echter harmonieuze aspecten van de zon en maan in maagd met uranus in stier en pluto in steenbok. De invloed ervan helpt om grenzen duidelijk te definiëren, je beperkingen te kennen en verantwoordelijkheid te nemen. Dankzij deze kwaliteiten krijg je tastbaar resultaat.

Nieuwe maan ritueel: aantrekken van liefde

De nieuwe maan is een magische gebeurtenis. Tijdens de eerste maandag zijn de rituelen voor de nieuwe maan bijzonder sterk. Het is jammer dat dit een korte periode Geen probleem! Rituelen voor de nieuwe maan kunnen tot drie dagen na het moment van de nieuwe maan worden uitgevoerd.

Voor dit liefdesritueel hebben we twee witte kaarsen nodig. Een magneet (bvb een koelkastmagneetje), een vel papier en twee rode draden. Leg alles voor je neer en steek de twee kaarsen aan – bij voorkeur op een grote platte schaal of dienblad. Tussen hen leggen we het vel papier en schrijven er onze liefdeswensen op. Aan het einde van het schrijven van al je verlangens, zorg je ervoor dat je je naam schrijft.

Vervolgens wikkelen we het magneet in het blaadje met de liefdesverlangens en binden we het om de kaarsen heen met de rode draden.

Tot de ochtend laten we het magneet, brief met liefdesverlangens en brandende kaarsen zo dicht mogelijk bij een raam staan. In de ochtend blaas je de kaarsen uit en wordt het opgeladen magneet die nu jouw liefdeswensen aantrekt bewaart in je zak. Je draagt het met je mee totdat je liefdeswens in vervulling is gegaan.

Manifestatie Journal

Dit is geen gewone journal of werkboek. Deze journal is speciaal ontworpen om je te helpen het leven van je dromen te creëren. Dit boek helpt je te ontdekken wat je echt motiveert en inspireert, helpt je om dagelijks actie te ondernemen, herinnert je om elke dag dankbaar te zijn en helpt je om je droomleven te manifesteren.

Om je onderbewuste beperkende overtuigingen te ontdekken en aan te passen, om je huidige Money Mindset uit te dagen en je voor te bereiden op onbeperkt succes en overvloed.

Maifestatie Journal is een E-BOOK van Godin van Licht.
De website waar je terrecht kunt for all things spiritual, maanrituelen, affirmaties, manifesteren met de Law of attraction en zoveel meer.

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...