nieuwe maan in stier 11 mei
De maan

Nieuwe maan in stier 11 mei + ritueel

Stier is een langzaam en stabiel sterrenbeeld en de nieuwe maan in dit teken adviseert ons niet te haasten, het levensritme te vertragen en om te waarderen wat we hebben. De hemelse beschermvrouwe van stier is Venus, de planeet van liefde en schoonheid, maar ook van geld en materiële waarden. Deze onderwerpen worden relevant in de volgende maanmaand. Breng tijd door met je gezin, familieleden en dierbaren, doe dingen met je eigen handen, doe aan bouw, tuinier – dit alles zal diepe voldoening schenken en je in staat stellen de schoonheid van het leven te voelen.

Wanneer is het nieuwe maan in mei 2021: datum en tijd

Nieuwe Maan in Stier valt op 11 mei 2021 om 21:01 uur.

Welke spirituele energie brengt de nieuwe maan in stier op 11 mei 2021?

Stier is praktisch, hij neemt de omringende werkelijkheid waar zoals die is, zonder verfraaiing. De tijd komt om jezelf en anderen zonder illusies te zien. Ze zijn allemaal vernietigd en er is een kans om je leven weer op te bouwen, zodat er meer van wat echt en waar is in zit.

Bovenal zal de invloed van de nieuwe maan extra worden gevoeld door mensen met aardse tekens: Stier, Maagd, Steenbok, evenals de tekens van Water: Kreeft, Schorpioen, Vissen.

De nieuwe maan op 11 mei 2021 brengt heilzame energieën die harmonieus zijn. De nieuwe Maan in Stier vormt een positieve relatie met Pluto in Steenbok en Neptunus in Vissen. Enigszins teleurstellend is het kwadraat van de zon en de maan met Saturnus in Waterman, maar men kan hopen dat dit aspect geen negatieve invloed zal hebben. Bovendien wordt de energie van Saturnus in evenwicht gehouden door een harmonieuze relatie met Mercurius.

De planetaire energieën zijn kalm, dus de eerste maanmaand is goed voor het harmoniseren van relaties met degenen van wie je houdt. Er kunnen veranderingen ten goede komen in partnerschappen, zowel met zakenpartners als op persoonlijk vlak: met een echtgenoot of een geliefde. De impact van Pluto geeft een verlangen naar fundamentele veranderingen, die tot uiting kunnen komen in een herziening van financiële plannen, een verandering in financieringsbronnen of een manier van verdienen.

Wensen doen tijdens een nieuwe maan ritueel

Nieuwe maan dagen zijn perfect om wensen te doen. Als er een droom is die je wenst, neem dan de tijd om een nieuwe maan ritueel uit te voeren. Onder de rituelen voor het vervullen van verlangens, is er een die geweldig is voor de nieuwe maan in Stier. Hier is een beschrijving:

Neem een ​​pot met aarde en plant hier bloemzaadjes in. Concentreer je tijdens het planten van de zaadjes op je verlangens en geloof dat alles zal uitkomen. Elke keer als je voor de bloemen zorgt, keer dan terug naar je intentie, visualiseer het en geleidelijk tijdens het zien groeien van je bloemen zullen je dromen uitkomen.

Lees over andere maan rituelen in het archief: Rituelen.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:
Manifesteer met de nieuwe maan.

Dit vind je misschien ook leuk...