nieuwe maan weegschaal
De maan

Nieuwe maan in weegschaal 6 oktober 2021

De nieuwe maan op 6 oktober 2021 vindt plaats om 13:05 uur van het sterrenbeeld weegschaal. De combinatie van de zon en de maan in Weegschaal, een partnerschapsgericht sterrenbeeld, helpt ons alle nuances van de relatie te zien.

De nieuwe maan in weegschaal opent een gunstige tijd voor het starten van een nieuwe liefdesrelatie of het overbrengen van een bestaande verbinding naar een nieuw niveau. Als er problemen zijn in liefde en relaties, dan biedt de nieuwe maan in weegschaal aan om naar de partner te luisteren. Gooi de mening van de ander niet meteen weg, overweeg alle nuances om het evenwicht te herstellen.

Weegschalen hun gevoel van evenwicht stelt je in staat om gracieus om te gaan met de problemen van het leven, gemeenschappelijke standpunten te vinden en te helpen beseffen dat een vreedzame samenleving de voorkeur heeft boven confrontatie. Bovendien is dit een goed moment voor zelfkennis. Als je je concentreert op hoe andere mensen je zien, zie je je eigen persoonlijkheid vanuit verschillende hoeken.

Venus, dat het teken van weegschaal bestuurt, wordt in de astrologie geassocieerd met liefde en schoonheid, zodat de nieuwe maan op 6 oktober 2021 het belang van harmonie en schoonheid in de wereld om ons heen benadrukt. Maanenergieën bieden aan om na te denken over hoe je het leven kunt vullen met esthetische inhoud, om je eigen unieke uitdrukking van schoonheid te vinden. Dit is een goed moment om je leefruimte vrij te maken, naar opbeurende muziek te luisteren, te genieten van kunst. Je kunt op andere manieren meer harmonie en schoonheid in je leven aantrekken. Misschien zullen velen nadenken over het bijwerken van hun garderobe en het kopen van mooie dingen voor het huis.

De nieuwe maan van oktober 2021 is anders in haar kracht omdat ze voorkomt in combinatie met Mars, de planeet van actie en energie. Bovendien vormen de zon, maan en mars een harmonieus aspect met Jupiter in Waterman – dit is een goed voorteken. Op zo’n dag is het goed om wensen te doen en een ritueel van een nieuw begin uit te voeren dat zich met alles kan verhouden: liefde, werk, geld of carrière.

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...