Nieuwe maan in tweelingen
De maan

Nieuwe maan in tweelingen 10 juni

De maancyclus eindigt en de tijd van de nieuwe maan nadert, die zal plaatsvinden aan het einde van het eerste decennium van juni 2021. De maan zal niet zichtbaar zijn aan de nachtelijke hemel, omdat de verlichting 0% zal zijn. Tegelijkertijd zal er een andere belangrijke astrologische gebeurtenis plaatsvinden een zonsverduistering.

De maan staat voor de tweede dag in Tweelingen. Op de nieuwe maan in juni 2021 zullen veel mensen een gebrek aan energie, depressie en hoofdpijn voelen. Dieren op de nieuwe maan, die samenvalt met de zonsverduistering in juni 2021, kunnen zich ook vreemd gaan gedragen, dus het is aan te raden om loslopende honden te mijden, en het is beter om op deze dag geen zwerfkatten te aaien.

Nieuwe maan juni 2021: datum, exacte tijd, sterrenbeeld

De nieuwe maan in juni valt samen met de zonsverduistering.
Datum: donderdag 10 juni 2021
Tijd: 12:52 uur
Sterrenbeeld: Tweelingen

Welke spirituele energie brengt de nieuwe maan in tweelingen op 10 juni 2021?

Helaas kan er op de dag van de nieuwe maan een gebrek aan wederzijds begrip optreden bij je naasten. Dit, evenals kosmische energieën, kan een negatieve invloed hebben op je emotionele toestand. Het zal veel kracht van je vergen, zowel fysiek als mentaal. Als je de neiging hebt om geïrriteerd te raken, moet je op de dag van de nieuwe maan in juni 2021 jezelf beheersen en je acties en woorden in de gaten houden.

Door de zonsverduistering kan je last krijgen van terugkerende hoofdpijn, pijn aan gewrichten of verhoogde nervositeit. Bij mannen kunnen prikkelbaarheid en agressie voorkomen. Bij vrouwen kan de nieuwe maan van juni een staat van depressie en tranen veroorzaken.

De nieuwe maan brengt niet alleen negatieve aspecten met zich mee. De nieuwe maan laat je op jezelf richten, op je innerlijke wereld. Veel hoogsensitieve mensen richten hun aandacht automatisch op de buitenwereld. In eerste instantie stemmen ze af op wat een ander of zijn omgeving nodig heeft. Als je voor anderen wilt zorgen, is het belangrijk dat je fit, vol energie en krachtig bent.

De energie van de nieuwe maan ondersteunt het proces van naar binnen keren, rusten en waarderen en het versterkt je intuïtie en gevoelens. Tijdens de nieuwe maan kun je in alle richtingen goed contact maken met wat prettig en heilzaam voor je is. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, op het gebied van gezondheid, relaties, werk en geld. Als je gezondheid, werk of relaties het laten afweten, is de nieuwe maan een periode waarin intuïtieve antwoorden en nieuwe kansen zichtbaar worden.

Wil je iets veranderen in je leven? Ga voor gezond eten, afvallen, nieuwe relaties aangaan, van baan veranderen. De energie van de nieuwe maan is creatief, opbeurend en zal je helpen om gemakkelijk aan een nieuwe levensfase te beginnen. Als je mentaal klaar bent voor veranderingen, plan ze dan nu in voor de komende maand.

Ritueel tijdens de nieuwe maan

Gebruik de energie van de nieuwe maan in je voordeel met dit ritueel. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Een nieuwe (maan)cyclus begint en dit is de ideale periode om tijd voor jezelf te nemen en symbolisch de zaadjes van je verlangen te zaaien.

Schrijf je intenties op voor de komende 6 maanden

Schrijf op wat je in de komende zes maanden wilt bereiken. Het is raadzaam om dit op papier te schrijven. Iets op papier schrijven maakt het echt en tastbaar. Hiervoor heb je een nieuwe journal en een pen nodig. Waarom nieuw, omdat er dan geen energie in zit van andere, eerder vastgelegde dingen. Of je gebruikt een journal speciaal alleen voor je manifestaties. Selecteer maximaal 3 wensen uit je verlanglijstje en noteer ze in je journal. Schrijf erover in de tegenwoordige tijd, alsof het al gerealiseerd is en van jou is. Lees hier hoe je dit ritueel verder kunt uitvoeren.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:
Manifesteer met de nieuwe maan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Nieuwe-maan-E-book.png

Dit vind je misschien ook leuk...