nieuwe maan 13 maart
De maan

Nieuwe maan in vissen 13 maart 2021

Nieuwe manen markeren het einde van de ene maancyclus en het begin van een andere. In maart 2021 valt de nieuwe maan onder het sterrenbeeld vissen, het begin en het einde van de maand worden geassocieerd met de periode van de afnemende maan. Lees op Godinvanlicht.nl wanneer de nieuwe maan in maart 2021 plaatsvindt.

Wanneer is het nieuwe maan in maart 2021: datum en tijd

In de eerste maand van de lente valt de nieuwe maanfase op zaterdag 13 maart. De nieuwe maan in maart 2021 begint om 11:21 uur. De maand begint en eindigt met de afnemende maanfase, volgens de maankalender.

Welke energie brengt de nieuwe maan in vissen?

Elke nieuwe maan wordt geassocieerd met sterrenbeelden en is voor veel mensen een bron van begeleiding. De nieuwe maan van maart valt op vissen, het laatste teken van de jaarlijkse dierenriemcyclus.
Wees voorbereid om kritisch naar je omgeving te kijken, aangezien de maan in vissen je gevoelige kant raakt en de gevoeligheid van de mensen om je heen ontwikkelt. Gevoelens van onzekerheid komen vaak voor, maar sta vast en verwacht een positief resultaat. Laat uw creativiteit de vrije loop en gebruik uw verbeeldingskracht.

De maan in vissen tast bepaalde organen aan, waaronder de voeten en tenen, die op dit moment speciale zorg nodig hebben. Het wordt ook niet aanbevolen om een ​​operatie uit te voeren tijdens de nieuwe maan, raadpleeg altijd je arts.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:

Manifesteer met de Nieuw maan.

Dit vind je misschien ook leuk...