Nieuwe maan november
De maan

Nieuwe maan in schorpioen 15 november 2020

De nieuwe maan van maandag 15 november 2020 staat in het sterrenbeeld teken Schorpioen. De fase waarin de twee hemel lichamen de Maan en de Zon naast elkaar staan en hun energle samenvoegen heet de nieuwe maan. Dan komt dit magisme moment, waarin onze verlangens de grootste kracht hebben om uit te komen.

Tijdens de nieuw maan in Schorpioen handel je niet alleen met veel moed, zelfvertrouwen en wilskracht. Maar je zal ook probren om de verborgen geheimen van de wereld te ontdekken. Deze maanfase zal je helpen om expressiever te zijn en diep te gaan. Want wie diep durft te gaan zal grote schatten kunnen ontdekken.

Wat kan je doen tijdens de nieuwe maan?

Tijdens de nieuwe maan in november zullen veel mensen de neiging krijgen om te proberen te begrijpen waarom mensen doen wat te ze doen, hun motieven, dromen, denkprocessen en verlangens. Dit is het perfecte moment om je bekwaamheden en je intuitie te versterken zodat je nooit meer door iemand anders misleid of gemanipuleerd kan worden.
Het sterrenbeeld teken Schorpioen wordt geaccocieerd met met mysterie, leven en dood en heeft vaak de neiging om verborgen emoties naar de oppervlakte te brengen.

Zorg er daarom voor dat je op en rond de nieuwe maan tijd voor jezelf reserveert en meer op jezelf concentreerd. Gebruik de energie van de maan om je verlangens in kaart te brengen, je bewustzijn te vergroten, andere beter te begrijpen en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Hoe zit het met de liefde?

Als het op de liefde aankomt, is er tijdens de nieuwe maan in Schorpioen letterlijk geen andere weg vooruit dan eerlijkheid, verleiding en pure liefde.

De nieuwe maan in Schorpioen is ook een goed moment voor verschillende rituelen voor de liefde. Schorpioen is tenslotte een teken van passie. Op deze nieuwe maan in november kan je bijvoorbeeld de liefde tussen jou en je soulmate versterken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:

Manifesteer met de Nieuw maan.


Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...