Nieuwe maan in ram 12 april
De maan

Nieuwe maan in ram 12 april

De nieuwe maan symboliseert de overgang van uitputting naar een golf van nieuwe energie. Er zijn ook nieuwe gedachten waar we richting aan moeten geven en waar we niet bang voor moeten zijn. Gebruik deze toestroom van inspiratie en maak een plan voor de toekomst.

Wanneer is het nieuwe maan in april 2021: datum en tijd

De nieuwe maan op 12 april 2021 vindt plaats om 04:32 in het sterrenbeeldteken ram.

Welke energie brengt de nieuwe maan in ram?

Ram staat onder controle van het vurige element, in zijn aard zit enthousiasme om nieuwe dingen te beginnen, onaangetaste paden te bewandelen, te overwinnen, moedige daden te verrichten, op zichzelf te staan ​​en anderen te leiden. Ram-teken wordt geassocieerd met vastberadenheid, moed, wilskracht. Onder invloed van de nieuwe maan in ram is er een golf van vitaliteit die je inspireert en aanmoedigt om te vechten tegen degenen die je manipuleren om tegen je belangen in te handelen.

Wanneer in dit teken een nieuwe maan optreedt, wordt het mogelijk om helemaal opnieuw te beginnen. Zelfs als je voelt dat de hele wereld tegen is, ben je nog steeds bereid om buiten je comfortzone te treden, alleen te handelen en trouw te blijven aan jezelf.

Er komt een goede tijd aan om je individualiteit te tonen, om het recht op vrijheid te verdedigen. Als er een verlangen is om te doen wat je wilt en niet wat je zou moeten doen, neem dan een moedige stap en de sterren zullen je steunen. Je kunt de komende tijd geweldige avonturen beleven. De ram nieuwe maan geeft vertrouwen en drive, dus mis deze kans niet.

De nieuwe maan op 12 april 2021 en de planeten

Het kan tot noodlottige veranderingen leiden, aangezien het nieuwe maanpunt talrijke aspecten heeft met andere planeten. De zon en de maan vormen een conjunctie met Mercurius en Venus in Ram. Mercurius en Venus zenden golven van energie uit die het dagelijks leven kunnen aanwakkeren en vernieuwen.

Bovendien zijn er harmonieuze aspecten met Jupiter in Waterman en Mars in Tweelingen. De energie van al deze planeten stimuleert transformaties, zowel extern als intern. Belangrijke gebeurtenissen met verstrekkende gevolgen zijn mogelijk. Het is zeer waarschijnlijk dat ze betrekking zullen hebben op liefde en relaties, aangezien deze thema’s worden geassocieerd met Venus en Mars de hemelse minnaars van het dierenriem.

Niet alle aspecten zijn echter positief, er is ook een negatieve impact – Pluto in Steenbok vormt een vierkant met een nieuwe maanpunt. De invloed van Pluto heeft soms destructieve neigingen, maar deze keer hebben Venus en Jupiter (planeten van klein en groot geluk) een harmoniserend effect, zodat de manifestaties van plutonische energieën verzachten.

Een evenwichtige benadering van de omstandigheden helpt complicaties te voorkomen. Als je iets heel belangrijks wilt doen, evalueer dan je bedoelingen met alle voor- en nadelen. Het is ook een goed idee om een ​​back-upplan te hebben voor het geval situaties de verkeerde kant op gaan.

Nieuwe maan rituelen zijn perfect voor een nieuw begin. Dit wordt ook nog eens begunstigd door de nieuwe maan in Ram – het eerste teken van het dierenriem. Het is tijd om doelen te stellen, plannen te maken voor de komende maanden en deze te gaan implementeren. Alle wensen die je op dit moment doet, hebben grote kracht. Het is het beste om dit zo dicht mogelijk bij de exacte tijd van de nieuwe maan te doen, maar als dit niet mogelijk is, gebruik dan de volgende 24 uur.

Lees meer over de maanmagie van deze dag voor de vervulling van een wens in het artikel Nieuwe maan ritueel.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:

Manifesteer met de Nieuw maan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Nieuwe-maan-E-book.png

Dit vind je misschien ook leuk...