Nieuwe maan rituelen
De maan Rituelen

Nieuwe maan rituelen: geld manifesteren

De nieuwe maan is een tijd van een nieuw begin en manifestatie. Op de dag van de nieuwe maan kun je veilig de basis leggen voor verdere acties en het stellen van nieuwe doelen. Tijdens de nieuwe maan worden rituelen meestal gedaan om geld aan te trekken. De maan begint te groeien en haar rijkdom groeit mee.

De nieuwe maan is een magische tijd om geld bij je thuis aan te trekken en financiële problemen op te lossen. Hieronder 6 nieuwe maan rituelen voor het aantrekken en manifesteren van geld en overvloed.

Nieuwe portemonnee ritueel

Als je meer geld aan wilt trekken tijdens de nieuwe maan, koop dan een nieuwe portemonnee. Nieuwe maan, nieuwe portemonnee een nieuw begin en dus nieuw geld.

Rood item ritueel

Koop op de dag van de nieuwe maan een rood item en stop het in je portemonnee of tas. De rode kleur trekt de energie van overvloed aan, vooral in deze fase van de maan.

Maanwater ritueel

Voordat je gaat slapen giet je water in een doorzichtige glas, zet het op de vensterbank bij het raam en gooi daar drie euromunten in. De volgende ochtend was je je gezicht met dit water en geef het geld dezelfde dag uit.

Betaal ritueel

Tijdens de nieuwe maan is het een goed idee om je schulden te betalen. Zorg ervoor dat je tijdens het betalen extra dankbaarheid toont dat je de mogelijkheid hebt om ze te kunnen betalen.

Schrijf ritueel

Schrijf je geld wensen op papier: wat wil je kopen, hoeveel winst wil je ontvangen de aankomende maand? Dit zal een signaal naar het universum sturen dat je klaar bent om geld in je leven te willen ontvangen.

Geef ritueel

Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt. De nieuwe maan is een tijd voor naastenliefde. Als je geld schenkt aan mensen die het meer nodig hebben dan jijzelf. Zal je hier extra beloond voor worden. Affirmatie voor deze nieuwe maan ritueel: alles wat ik geef, krijg ik in tweevoud terug.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis E-book: 
Manifesteren met de nieuwe maan

Neem een kijkje in onze webshop

Dit vind je misschien ook leuk...