Astrologie

Ontdek Jouw Maanteken: De Sleutel tot Emotionele Diepgang en Veiligheid

Het Maanteken is een zeer interessant en belangrijk aspect in een persoonlijke horoscoop. Veel mensen weten wel wat hun Zonneteken (sterrenbeeld) is, maar het maanteken is lang niet altijd bekend. Het astrologische teken waar je Maan in staat, zal o.a. meer vertellen over hoe je met je emoties omgaat en hoe je deze uit. Ook heeft de Maan met veiligheid te maken. Waar en/of waarin vind jij jouw veiligheid, hoe ziet dit eruit, wat heb je hierin nodig.

Ik zal met wat voorbeelden komen, dat leest makkelijker. Stel, je hebt je Maan in een aards teken staan zoals de Stier. Het zal maken dat je een zachtaardige, gevoelige kant in jou hebt die veel behoefte heeft aan veiligheid. Pas wanneer het veilige gevoel er is, zal jij ontdooien en komt er een verrassend warme persoonlijkheid naar voren. Het veilige gevoel zal je met name thuis ervaren, in huiselijke sferen. Je bent iemand die graag alles op een vaste plek heeft staan en je houdt niet van verandering. Je houdt de dingen gewoon liever zoals ze zijn. Ook zal je veel moeite nemen om je huis echt als thuis te laten zijn. Je hecht waarde aan materialisme, dit voelt veilig. Spullen van goede kwaliteit en zachte kleuren zal je voorkeur hebben. Je hecht ook veel waarde aan familie en vrienden, maar wel het liefst in klein gezelschap. Je hebt liever een paar écht goede vrienden, dan een grote groep mensen die je slechts oppervlakkig kent.

Kijken we puur naar de emoties met een Maan in Stier, dan zal jij emotioneel vrij stabiel zijn en een innerlijke rust in jou hebben. Je laat je niet zo snel uit het veld slaan! Jouw emoties zijn steady, tenzij mensen jou te veel gaan opjagen. Echt zoals een stier in de wei. Die zijn ook kalm, lief en rustig zolang je ze met rust laat en ze hun eigen gang kunnen gaan. Maar krijgen ze eenmaal de rode lap voor ogen, dan kun je maar beter maken dat je wegkomt! Met Maan in Stier zou het overigens wel goed kunnen, dat je wat sneller jaloerse gevoelens ervaart.

Zoals je leest, kan het maanteken dus aardig wat prijs geven over je emoties en waarin jij jouw veiligheid zoekt. Staat je Maan in een vuurteken zoals de Ram? Dan zal je een spreekwoordelijk kort lontje hebben met het hart op de tong! Emoties zullen vrij explosief naar voren komen wanneer jouw gevoel van veiligheid wordt geraakt. Het voordeel is dat je met Maan in Ram geen binnenvetter zult zijn en eenmaal geuit, dan is het ook klaar en zal je niet iemand zijn die zo lang door blijft gaan over wat is voorgevallen (Maan in één van de watertekens: Kreeft, Schorpioen of Vissen zullen hier een handje van hebben.) Ook ben je met een Maan in Ram een beetje een Einzelgänger. Van tijd tot tijd heb je het echt nodig om alleen te zijn en hierin voel jij je veilig. Je wilt de dingen graag zelf ontdekken en bovendien ben je zelfstandig ingesteld.

Nog even kort iets over je Maanteken in Schorpioen, die is ook erg interessant! Een Maan in Schorpioen maakt, dat je buitengewoon intuïtief zult zijn. Je hebt een bijzonder grote mensenkennis en je voelt haarscherp aan of iemand jou wel of niet gunstig gezind is. Je bent verrassend sterk in moeilijke situaties en je houdt hierin het hoofd koel. Maar omdat je zo’n binnenvetter bent, laat jij jouw eigen gevoelens maar zelden zien en heb je een sterke neiging tot piekeren. Ten slotte, met Maan in Schorpioen is de kans groot dat je beschikt over paranormale vermogens.

Waar staat jouw Maanteken in?

Mijn naam is Manon, van MaanZon Astrologie. Aan de hand van jouw geboortegegevens maak ik unieke, persoonlijke horoscopen. Natuurlijk komt hierin jouw Zonneteken (sterrenbeeld) uitgebreid aan bod. Maar tezamen met álle negen andere planeten zal jouw ware persoonlijkheid naar voren komen. Het is een complete karakterschets van maar liefst 16 pagina’s A4. Het zal je meer bewustwording en zelfinzicht brengen. En extra speciaal: je Maansknopen, Zij zullen meer onthullen over je vorige leven en je zielsmissie hier op aarde! Meer weten? Kijk eens op www.maan-zon.nl

Wil jij je omringen met een positieve en inspirerende gemeenschap van mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, de maan en een positieve mindset? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Sluit je aan bij ons Telegram kanaal “The Goddess Community” en ontvang dagelijks inspirerende teksten, blijf als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen op de blog Godin van Licht en ontvang exclusieve maanrituelen die perfect passen bij de volle maan.

Ons doel is om mensen te helpen zich te verbinden met hun innerlijke kracht en om een positieve mindset te cultiveren. In onze community kan je nieuwe vrienden maken die dezelfde interesses hebben als jij en je omringen met liefdevolle en positieve mensen. Je kan deelnemen aan gesprekken, vragen stellen of gewoon inspiratie opdoen uit de gedeelde ervaringen van anderen.

Sluit je vandaag nog aan bij onze gratis community en begin je reis naar een leven vol spiritualiteit, positieve energie en persoonlijke groei! Klik hieronder:

Wil je meer lezen over astrologie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Dit vind je misschien ook leuk...