Tarot
Spiritualiteit Webshop

Tarotkaarten kopen – de mooiste tarotdecks

In de 21e eeuw is de interesse in tarotkaarten niet afgenomen. Er worden moderne tarotdecks gemaakt die doen denken aan kunstwerken. Van vintage illustraties tot stripfiguren, allerlei ideeën komen bij kunstenaars op, soms heel excentriek.

Sommige beweren dat moderne tarotspellen hun magie aan het verliezen zijn. Dit omdat bij het nastreven van originaliteit de bekende symboliek en andere attributen van de klassieke tarot verdwijnen. Anderen geloven dat kaarten met kinderkrabbels (die bestaan ​​trouwens ook) magische kracht kunnen hebben.

Rider Wait tarotkaarten

Welke tarotkaarten passen bij mij en welk tarotdeck moet ik kopen?

Het is niet zo eenvoudig om die van jezelf te vinden in de enorme verscheidenheid aan Tarotkaarten. Misschien moet je ernaar zoeken tussen moderne tarotdecks, waarvan de afbeeldingen verre van bekend zijn. Elke auteur in de gemaakte kaarten drukt zijn of haar kijk op de wereld uit. Deze kijk kan voor 100 procent samenvallen met jouw gevoelens. Soms is één blik op de afbeeldingen voldoende om te begrijpen: hier zijn ze dan dit zijn JOUW kaarten.

Rider Wait tarot kaarten

De kaarten van Rider Waite zijn populair bij beginners, maar onthullen zichzelf volledig in ervaren handen. Dit kaartspel bevat 78 kaarten: 22 oudere Arcana, 14 bekers, hetzelfde aantal zwaarden, toverstokken en pentakels.

Waite’s kaarten verschillen aanzienlijk van het gebruikelijke tarotdeck. In 1901 bracht Rider Wait een geheel nieuwe draai aan het traditionele kaartlezen. In zijn deck veranderde hij de nummers van de kleine arcana in afbeeldingen van karakters. Als deze kaarten eerder niet informatief genoeg waren, zijn ze nu een bron van kennis over het heden en de toekomst geworden.

The Wild Unknown Tarot Deck

Wild Unknown Tarot wordt beschouwd als een van de meest populaire moderne decks. Meteen na de publicatie (2012) verschenen er prachtige kaarten met wilde dieren en vogels op de instagrampagina’s van tarologen. De belangrijkste symboliek van de Wild Unknown Tarot is natuurlijk de natuurlijke wereld.

Om te begrijpen wat de Arcana van dit verbazingwekkende dek verbergt, is het de moeite waard om je een wandeling in het bos voor te stellen. De illustraties zelf zijn bijna monochroom. Het grootste deel van elke afbeelding is in zwart-wit, maar er zijn ook speciale kleuraccenten op de kaarten. Alsof ze aangeven waar je speciale aandacht aan moet besteden.

Mystic Mondays Tarot deck

Met kleurrijke afbeeldingen en holografische uitgesneden kaarten, biedt dit levendige tarotspel frisse interpretaties van elk van de grote en kleine arcana’s in het standaard tarotspel. Met een kleurenboekje dat de symboliek van elke kaart beschrijft, zit Mystic Mondays vol met positieve emoties die je uitnodigen om elke dag van de week helemaal opnieuw te beginnen.

The Fountain Tarot

The Tarot Fountain is een klassiek tarotdeck dat traditionele tarotarchetypen en symboliek in een moderne context brengt. Deze tarot set bevat schilderijen van kunstenaar Jonathan Seise. Holografische regenboogverpakkingen van ontwerper Andi Todaro en een zeer intieme gids van schrijver Jason Gruel. In deze gids kun je lezen en hoe je ze kunt gebruiken als een hulpmiddel voor introspectie, empowerment, kansen en interacties.

De fontein is een constante, onovertroffen kracht die deel uitmaakt van alles en niets. Of je nu een kaart kiest om de toon van je dag af te stemmen, creatieve energie te activeren of advies in te winnen over een specifiek onderwerp, de Tarotfontein zal je helpen je diepste verlangens en grootste potentieel te ontsluiten.

Angel tarot cards

Voor velen van ons is het niet voldoende om alleen de antwoorden op onze vragen te weten. Je hebt ook vastberadenheid en motivatie nodig om te beginnen met handelen. Deze kaarten zijn gemaakt om niet alleen uiterst nauwkeurige instructies van bovenaf te ontvangen, maar ook om moed te verzamelen voordat ze worden belichaamd. 

Je zult een onweerstaanbaar verlangen voelen om vooruit te komen en je leven ten goede te veranderen, wetende dat de aartsengelen je hierbij zullen helpen. Doreen Virtue en Radley Valentine hebben de traditionele magie van tarotkaarten behouden, gecombineerd met inspirerende woorden en beelden voor gevoelige mensen die ondersteuning nodig hebben om de goddelijke boodschappen die ze ontvangen te laten uitkomen.

Dit is een kleine greep uit de talloze tarot decks die verkrijgbaar zijn. Neem een kijke in onze webshop voor nog meer tarotkaarten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Ook interessant om te lezen:

Affiliate links op deze website.

Dit vind je misschien ook leuk...