volle maan april
De maan

Volle maan in schorpioen 27 april 2021

De volle maan in schorpioen geeft je de moed om je eigen angsten onder ogen te zien en ze te overwinnen. Je zult een karaktereigenschap ontdekken waarvan je het bestaan ​​niet wist. Sta open voor veranderingen op alle niveaus, zowel spiritueel als materieel. Maan-energieën zijn in staat om gebeurtenissen op gang te brengen die een transformerend effect zullen hebben op veel gebieden van het leven.

Schorpioen wordt geassocieerd met transformatie, het trekt ons naar de mysterieuze diepten van de psyche. De volle maan in dit sterrenbeeld verlicht wat er in het onderbewustzijn ligt. Verlangens, aspiraties, angsten en hoop. De inhoud van het onderbewustzijn heeft een subtiele macht over ons leven en dit maakt het soms moeilijk te bevatten. Maar dit is in ieder geval een goed moment om hierbij stil te staan zodat diepe veranderingen en vernieuwing dichterbij komt.

Wanneer is het volle maan in april 2021: exacte tijd

Datum en tijd volle maan – 27 april 2021 om 05.33 uur
Maan in het sterrenbeeld – schorpioen
Dag van de week – dinsdag

Invloed van de volle maan op 27 april 2021

De invloed van de volle maan in april zal extra worden gevoeld door vertegenwoordigers van deze tekens van de dierenriem: Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman. Andere sterrenbeelden zullen echter niet onverschillig blijven, voor velen zal het een transformerend effect hebben.

Deze volle maan is ongebruikelijk, aangezien er een sterke concentratie van planeten is in stier. Naast de zon bevinden zich hier ook Uranus, Venus en Mercurius. Al deze planeten staan ​​in oppositie met de volle maan in schorpioen. Stier en schorpioen worden beide geassocieerd met financiën en eigendom. Hoogstwaarschijnlijk zal de relatie tussen liefde en geld zich manifesteren. De invloed van Uranus de planeet van verrassingen, introduceert een element van onvoorspelbaarheid, dus verrassingen zijn mogelijk.

Mars en Pluto, de ontdoeners van de volle maan, vormen harmonieuze aspecten met andere planeten, wat een positieve factor is. Aan de andere kant zijn er negatieve aspecten van de as van de volle maan met Saturnus in Waterman. De impact van de volle maan in schorpioen kan dus genezing brengen, hoewel het mogelijk is dat dit zal gebeuren door middel van zeer emotionele en zelfs pijnlijke situaties.

Geld en macht de hoofdthema’s van de volle maan op 27 april

Aangezien de financiële as van de dierenriem (stier – schorpioen) wordt benadrukt, zullen materiële en financiële middelen, het bezit en het beheer ervan belangrijke factoren worden bij het oplossen van problemen die op dit moment worden geactiveerd. Er is een groeiend verlangen om materiële goederen te bezitten, een verlangen om macht over mensen te verwerven door financiële overheersing. Het is noodzakelijk om het rationele streven naar materieel succes in evenwicht te brengen met de ontwikkeling van spirituele kwaliteiten, omdat materialisme zonder spiritualiteit geen vreugde zal brengen.

De volle maan brengt vaak openbaringen, waardoor duidelijk wordt wat er in de schaduw verborgen was. Schorpioen is onderscheidend, hij ziet de essentie van dingen, dus er kan veel worden onthuld. De volle maan in schorpioen onthult geheimen, of ze nu betrekking hebben op andere mensen of op je eigen persoonlijkheid. Als je een raadsel of probleem probeert op te lossen, stel jezelf dan een vraag en het onderbewustzijn zal een duidelijk antwoord geven.

Welke energie brengt volle maan in schorpioen met zich mee

De energie van schorpioen zal ons helpen onszelf te reinigen van onnodige dingen om op een nieuw niveau herboren te worden. Schorpioen bezit paranormale krachten die zowel gevreesd als gerespecteerd worden. Het motto van dit teken is “alles of niets”. Als je op dagen in de buurt van 27 april een beslissing neemt, is er geen weg meer terug. Daarom is het belangrijk om je prioriteiten correct te bepalen om precies de juiste intentie te vormen, waarvan de uitvoering je geluk zal brengen.

Rituelen die horen bij deze maanstand helpen je om de actie van intenties te versterken en de vervulling van verlangen dichterbij te brengen. De volle maan heeft een speciale energie die de kracht van magische rituelen en meditatie vermenigvuldigt. Je kunt lezen over de maanmagie van deze dag in onderstaande artikelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:
Loslaten met de volle maan

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...