Volle maan maart
De maan

Volle maan in weegschaal 28 maart 2021

Het zicht op de maan tijdens een volle maan lijkt op een grote lichtgevende bal. Ze betovert en trekt bewonderende blikken. Op zulke dagen voelen we bijzondere inspiratie en emotionele opleving. Op zulke dagen lijkt het erop dat alles mogelijk is, daarom is er een lange traditie om wensen te doen tijdens een magische volle maan.

Direct na de lente-equinox gaan we op zoek naar de balans. Hartzeer zal worden hersteld en een nieuw tijdperk breekt aan voor degenen die hun hart willen openen voor innovaties. De energieën van de volle maan op 28 maart 2021 zijn behoorlijk harmonieus, omdat de volle maan in vreedzame weegschaal tegenover de zon staat in combinatie met Venus in Ram. Bovendien zijn er positieve aspecten van de as van de volle maan met mars in tweelingen en saturnus in waterman. Het is te hopen dat de volle maan aangename gebeurtenissen en goed nieuws zal brengen.

Wanneer is het volle maan in maart 2021: exacte tijd

Datum en tijd volle maan – 28 maart 2021 om 20.48  uur
Maan in het sterrenbeeld – Weegschaal
Dag van de week – zondag
Impact van andere planeten – Saturnus, Jupiter

Voor sommige mensen heeft de volle maan een speciaal effect: slapeloosheid of een periode van hoog in je energie zitten. Tijdens de volle maan adviseren we om negatieve acties en gedachten zoveel mogelijk te vermijden omdat ze al snel kunnen escaleren tot een groot conflict.

Het is niet aan te raden om bij volle maan een lening aan te vragen en om ruzies met vrienden en familie uit te zoeken. Het is beter om op een volle maan geld uit te geven aan iets belangrijks – om te investeren in bijvoorbeeld onroerend goed, een auto of nieuwe meubels. Het wordt niet aanbevolen om op te ruimen en een nieuw bedrijf te starten bij volle maan, het kan zijn dat het dan niet volgens plan zal gaan verlopen. Het wordt ook niet aangeraden om een ​​knipbeurt te hebben bij volle maan – men gelooft dat het haar dan langzaam terug zal groeien.

Horoscoop voor de volle maan maart 2021

Ram

Handelsactiviteit, risicovolle ambities zullen vandaag effectief zijn. Lange reizen, reizen, contacten met interessante mensen zijn niet uitgesloten.

Stier

Het is mogelijk dat je tijdens de volle maan in maart 2021 energiek en opgewonden voelt om aan het werk te gaan. Blijkbaar kun je gemakkelijk zakelijke problemen oplossen, een doorbraak bereiken, ideeën vertalen naar realiteit.

Tweelingen

De dag is geslaagd voor de afwikkeling van belangrijke kwesties, dure overnames, huwelijken, contracten. De gewoonte om je zaken rationeel te plannen en je krachten te verdelen, dit zal je helpen problemen te voorkomen.

Kreeft

Op 28 maart 2021 ben je geneigd om competente en duidelijke beslissingen te nemen. Intuïtie werkt prima, waardoor je in elke situatie de juiste keuze kunt maken.

Leeuw

Je bent constructief, origineel en in staat om moeilijke problemen op te lossen. De juiste conclusies zullen moeiteloos komen. Vraag advies aan je vrienden. De dag is goed om te reizen en informatie te verzamelen.

Maagd

Het beschermheerschap van een rijk persoon of de hulp van vrienden, vooral vrouwen, zullen bijdragen tot je succes. Neem gerust elk project aan, maar weeg je acties af.

Weegschaal

Op 28 maart 2021 is het de moeite waard om je geest open te stellen voor al het nieuwe, van een verandering van imago tot je gewoonten. Als je waardevolle informatie nodig heeft, probeer dat dan vandaag nog te doen.

Schorpioen

Het is waarschijnlijk dat sommige van je vrienden of kennissen bij volle maan gebruik willen maken van je vriendelijkheid. Advies: leen geen geld, doe geen liefdadigheidswerk en sta vandaag niet in voor anderen.

Boogschutter

De dag is goed voor zowel officiële communicatie als voor de ontwikkeling van vriendschappelijke relaties en voor liefdesafspraken. Wees besluitvaardiger en zelfverzekerder je hebt genoeg charme.

Steenbok

28 maart 2021 concentreer je niet op orde en regels, wees niet saai. Dit is een dag vol dynamiek, die iets nieuws in je leven brengt. Sta open voor alle ervaringen en wees niet bang om all-in te gaan.

Waterman

Een goede periode om eventuele problemen op te lossen, om zaken te doen. Een heel gelukkige dag voor winkelen, handel, haarverzorging en schoonheidsbehandelingen.

Vissen

Tijdens de volle maan is er op alle gebieden van het leven een periode van geluk. De dag is geschikt om te daten en contracten te ondertekenen. Er kan een krachtige beschermheer worden gevonden. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:
Loslaten met de volle maan

Volle maan ebook

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...