Volle maan augustus
De maan

De Volle maan op 31 augustus in Vissen: De Betovering van de Supermaan en Blauwe Maan

Op 31 augustus 2023 worden de hemelse lichten uitbundig uitgelijnd om ons een zeldzaam kosmisch spektakel te tonen: een Supermaan en Blauwe Maan. Deze samenkomst van astrologische gebeurtenissen belooft een buitengewone en magische ervaring te zijn, doordrenkt met de diepe energieën van het sterrenbeeld Vissen.

De Vissen Supermaan en Blauwe Maan: Een Uniek Samenkomen

Een Supermaan doet zich voor wanneer de maan dichter bij de aarde staat dan normaal, waardoor ze groter en helderder lijkt dan gebruikelijk. De term “Blauwe Maan” verwijst naar de tweede volle maan in een enkele maand, wat een zeldzaamheid is en een gevoel van mystiek met zich meebrengt. Hier komt dan ook de gezegde “once in a blue moon” (een enkele keer) vandaan. Dit fenomeen wordt versterkt door het feit dat deze Blauwe Maan plaatsvindt in het dromerige teken Vissen.

De Magie van het Vissen Sterrenbeeld

Vissen, geregeerd door Neptunus, is een teken van intuïtie, verbeelding en spirituele diepgang. Tijdens deze Vissen Supermaan kunnen we verwachten dat onze intuïtie wordt versterkt en dat ons vermogen om verbinding te maken met ons innerlijke zelf wordt vergroot. Dit is een uitnodiging om ons emotioneel open te stellen en diep in ons bewustzijn te duiken.

vissen

Tijdens de Vissen Supermaan en Blauwe Maan op 31 augustus 2023 worden deze eigenschappen versterkt. Het is een tijd waarin we onze innerlijke wereld kunnen verkennen, onze intuïtieve gaven kunnen ontwikkelen en onze emotionele diepten kunnen peilen. De energie van de Vissen nodigt ons uit om te mediteren, te reflecteren en in contact te komen met onze diepste verlangens en dromen.

Een Ritueel voor Volle maan in Vissen

Een ritueel dat goed past bij de Vissen Supermaan en Blauwe Maan is het creëren van een “Droomaltaar”. Volg deze stappen om dit ritueel uit te voeren:

 1. Kies een rustige plek waar je je kunt concentreren zonder afleiding.
 2. Plaats een zachte ondergrond, zoals een doek of kussen, op de grond.
 3. Plaats een mooie kaars in het midden van het altaar en steek deze aan.
 4. Voeg elementen toe die je doen denken aan water, zoals een schaal met water of schelpen.
 5. Plaats afbeeldingen of voorwerpen die je associëren met je diepste verlangens en dromen.
 6. Sluit je ogen, adem diep en concentreer je op de kaarsvlam.
 7. Stel je voor dat je wordt omgeven door een zachte, zee-achtige energie die je intuïtie stimuleert.
 8. Visualiseer jezelf wandelend langs een rustig strand en luister naar de golven van de zee.
 9. Neem de tijd om te mediteren over je verlangens en intenties. Voel de energie van de maan om je heen.
 10. Open je ogen en bedank de maan, het universum en jezelf voor deze magische ervaring.

De Zeldzaamheid van de Supermaan en Blauwe Maan

Het samenvallen van een Supermaan en Blauwe Maan is een uniek en zeldzaam verschijnsel dat zich niet vaak voordoet. Deze dubbele energie versterkt de impact van deze maan op ons bewustzijn en onze spirituele groei. Het is een uitnodiging om diep te duiken in ons innerlijke landschap en onze relatie met het universum te verdiepen.

Tijdens deze Vissen Supermaan en Blauwe Maan worden we herinnerd aan de kracht van onze intuïtie, het belang van mededogen en de magie van verbinding. Het is een moment om onze dromen te omarmen, ons bewustzijn uit te breiden en onszelf toe te staan te stromen met de mystieke stroom van het leven.

“Dans onder de schitterende Vissen Supermaan en laat je hart de melodie van het universum volgen. Laat je meevoeren door de golven van je dromen en ontwaak in de betovering van het onbekende.” 🌕🌊✨

Godin van Licht

Wil jij je omringen met een positieve en inspirerende gemeenschap van mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, de maan en een positieve mindset? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Sluit je aan bij ons Telegram kanaal “The Goddess Community” en ontvang dagelijks inspirerende teksten, blijf als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen op de blog Godin van Licht en ontvang exclusieve maanrituelen die perfect passen bij de volle maan.

Ons doel is om mensen te helpen zich te verbinden met hun innerlijke kracht en om een positieve mindset te cultiveren. In onze community kan je nieuwe vrienden maken die dezelfde interesses hebben als jij en je omringen met liefdevolle en positieve mensen. Je kan deelnemen aan gesprekken, vragen stellen of gewoon inspiratie opdoen uit de gedeelde ervaringen van anderen.

Sluit je vandaag nog aan bij onze gratis community en begin je reis naar een leven vol spiritualiteit, positieve energie en persoonlijke groei! Klik hieronder:

Wil je meer lezen over de Maan?

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  * Verplicht veld

  Dit vind je misschien ook leuk...