De maan

Volle maan in maagd 27 februari 2021

Op 27 februari 2021 zal de volle sneeuwmaan aan de hemel schijnen, de laatste volle maan van deze winter komt eraan. Wat zal deze volle maan in maagd brengen en wat kun je het beste niet en wel doen op deze dag.

Wanneer is het volle maan in februari 2021: exacte tijd

De volle maan zal aan de hemel verschijnen op zaterdag 27 februari 2021 om 09.17 uur. De fase volle maan valt op de 16-17e dag van de maankalender. De volle maan staat in het sterrenbeeld teken maagd.

Volle maan in sterrenbeeld maagd

Op het moment dat de maan het teken maagd binnengaat, is de tijd rijp om de orde in je hoofd, je lichaam en je leven in het algemeen te herstellen.

Het is tijd om moeilijke taken aan te pakken die doorzettingsvermogen en hard werken vereisen. Je werk zal gewaardeerd worden. Besteed meer aandacht aan je gezondheid. Het is goed om tijdens deze periode jezelf te reinigen, volg bijvoorbeeld een detox. De tijd is ook gunstig om te gaan sporten.

De kracht van intuïtie neemt toe, je kunt er volledig op vertrouwen.Je zal meer aandacht gaan schenken aan de kleine dingen, geen detail ontgaat je.

Het is een goed idee om thuis schoon te maken en de was te doen, je zal ongelooflijk aangetrokken worden om op te gaan ruimen. Ook je fysiek mag een opknap beurt krijgten, knip je nagels, je haar, neem een gezichtsmasker en een voetmassage. Het zal een goed effect op je welzijn hebben.

Zware maaltijden moeten worden vermeden. Voeg meer groenten en kruiden toe aan je dieet. Probeer geen financiële transacties uit te voeren.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:
Loslaten met de volle maan

Volle maan ebook

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...