Volle maan in boogschuter
De maan

Volle maan in boogschutter 26 mei 2021

Een totale maansverduistering vindt plaats in Boogschutter op 26 mei 2021. Totale maansverduisteringen worden soms de “bloedmaan” genoemd vanwege de roodoranje gloed die de maan aanneemt als de schaduw van de aarde erop valt. Op deze dag staat de volle maan het dichtst bij de aarde en lijkt daardoor groter, daarom noemen we dit fenomeen de supermaan.

Deze hemelse gebeurtenis kan aan de nachtkant van de aarde worden waargenomen als de lucht helder is. Op sommige plaatsen is de volledige zonsverduistering zichtbaar, terwijl in andere gebieden de maan op dat moment opkomt of ondergaat. Het wordt het best gezien in Australië, het westen van de Verenigde Staten, het westen van Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië.

De eclips zal plaatsvinden op de as van de dierenriem Tweelingen – Boogschutter, daarom zullen vertegenwoordigers van de veranderlijke tekens van de dierenriem: Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen vooral zijn invloed voelen. Als jouw geboortekaart persoonlijke planeten heeft wordt je er ook door beïnvloed.

Wanneer is het volle maan in mei 2021: exacte tijd

Datum en tijd volle maan – 26 mei 2021 om 05.33 uur
Maan in het sterrenbeeld – Boogschutter
Dag van de week – woensdag

De maansverduistering op 26 mei 2021 vanuit het oogpunt van astrologie

Astrologen geloven dat maansverduisteringen de volledige ontwikkeling vertegenwoordigen, het hoogtepunt van een situatie, idee of fenomeen, maar ook de voltooiing van iets belangrijks. Je zal dus de resultaten zien van wat in het verleden is begonnen bijvoorbeeld een relatie, een zakelijk project, enz. Misschien komt een droom uit of, omgekeerd, zal je tot de conclusie komen dat je inspanningen geen vruchten hebben afgeworpen en dat je je moet gaan concentreren op iets anders.

In het licht van de volle maan wordt vaak duidelijk wat in de schaduwen verborgen lag en kan een geheim aan je worden onthuld. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om je persoonlijke relaties die je met dierbaren, vrienden of familieleden hebt. Bovendien is deze tijd goed om slechte gewoonten op te geven en mislukte relaties te beëindigen.

Het zou een goed idee zijn om je huis op te ruimen, je e-mails te sorteren, je belangrijke papieren te sorteren en de onnodige weg te gooien. Daardoor laat je de krachten van het Universum weten dat je klaar bent om afscheid te nemen van het verleden en je open te stellen voor toekomstige veranderingen. Meditatie met Jupiter-stenen (amethist, saffier , lapis lazuli) en het dragen van deze stenen in sieraden is gunstig op deze dag.

Volle maan ritueel om geld aan te trekken, kop of munt

Verzamel na middernacht op de dag van de volle maan alle munten die je in huis hebt. Kies nu of je voor Kop of Munt bent. Verzamel ze in hand en schud ze meerdere keren met de woorden: “Ik schud, ik heb geluk, ik vind een muntstuk van geluk”, en gooi ze als een dobbelsteen op de grond. Selecteer alleen de munten die zijn gevallen op jouw gekozen kant, Kop of Munt. Herhaal dit meerdere keren totdat je nog maar één munt over hebt. Dit wordt nu jouw geluksmunt. Draag dit munt nu altijd bij je als een talisman, je mag dit nooit uitgeven. Dit muntstuk gaat veel geld voor je aantrekken en je geluk brengen. Je kan de munt ook gebruiken als je antwoord wilt krijgen op een vraag, de gekozen kant betekent JA.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:
Loslaten met de volle maan

Volle maan ebook

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...