Maan in boogschutter
Astrologie De maan

Volle maan in Boogschutter

Tijdens deze volle maan staat de maan in het astrologische teken Boogschutter. Terwijl de energieën van specifieke maanfasen erg belangrijk kunnen zijn als het komt tot magische rituelen of allerdaagse activiteiten, is er nog iets dat ons succes kan maken of breken. En dat is de astrologische teken waar de maan zich in bevindt. Wil je de huidige maanstand van dit moment weten klik dan hier.

De maan in sterrenbeeld Boogschutter

Omdat dit maanteken het meest nieuwsgierig en enthousiaste van aard is, kan het een grote hulp zijn als het gaat om inspanningen waarvoor je al voor een langere tijd een antwoord op had verwacht. De energieën die hierbij horen kun je ook gebuiten als het gaat om werk, controleproblemen, optimisme, zelfvertrouwen en vriendschap. Ook kan het een echte boost zijn voor degenen die betrekking hebben op juridische zaken, het hebben van meer geluk en manifesterende dromen.

Als je erover hebt nagedacht om weer naar school te gaan, een cursus te volgen of iets te ondernemen waar je van groeit als mens, is dit het moment om het te doen. Kennis opgedaan tijdens dit maanteken, zullen voor altijd bij je blijven. Omdat de oplossingen en het krijgen van antwoorden nu ook makkelijker zijn, is dit ook een goed moment om bezig te zijn met het afronden van projecten omdat dit je nu gemakkelijker afgaat.

Deze maan gaat niet alleen maar over kennis en werk, maar ook over spontaniteit, dus het is geweldig om nu een uitje te gaan plannen buiten de deur, een klein feestje te geven, samenkomen met vrienden die je al langere tijd niet hebt gezien of het vormen van nieuwe relaties.

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...