Volle maan Wolfmaan januari
De maan

Volle maan in kreeft 18 januari 2022

0De maan op 18 januari 2022 bevindt zich in de volle maanfase en dit is de 15e maandag. De maan wordt dan voor 99% verlicht. Deze komende maandag staat onder het beschermheerschap van het sterrenbeeld Kreeft de meest familiale en gevoelige teken. Deze volle maan wordt een wolfmaan genoemd. Maar je moet niet bang zijn voor zo’n naam – voor sommige mensen zal deze dag zeer succesvol zijn.

In de oudheid, toen mensen voedsel kregen door te jagen, waren ze in deze periode erg bang om wolven te ontmoeten. Het is een feit dat roofdieren in de kou van januari vooral hongerig en agressief werden. Daarom werd de eerste volle maan van het jaar de Wolfmaan genoemd.

De volle maan in januari 2022 zal gekenmerkt worden door een grote afgifte van kosmische energie. De piek van deze energie zal geluk brengen bij de implementatie van ideeën aan creatieve mensen. Maar zakenmensen moeten voorzichtig zijn bij het oplossen van ernstige financiële problemen. Godin van Licht adviseert hen om de oplossing van belangrijke kwesties uit te stellen naar een andere dag.

Gunstige zaken tijdens deze volle maan: kleine eendaagse taken en creatieve projecten, huishoudelijk werk, een nieuw kapsel, beautyrituelen om het lichaam te reinigen.

Godin van Licht raad je aan om niet bang te zijn voor de volle maan van de wolf op 18 januari en om zo eerlijk en open mogelijk te handelen, omdat alle misleidingen later zullen worden onthuld. Daarnaast is het aan te raden om alles los te laten wat je verhinderde om echt te kunnen leven.

Breng tijd door met je familie

Het is belangrijk op te merken dat Kreeft de meeste familie georiënteerde teken van de dierenriem is. Daarom zal de volle maan op 18 januari alle problemen met betrekking tot het gezin verergeren. Dit is niet het moment om weg te lopen voor problemen met betrekking tot je huis, eigendom en moederschap. Zet carrière problemen dus even opzij en wijd je aan je familie en vrienden. De Volle Maan in Kreeft is de beste periode om relaties met familieleden op te bouwen of anderen te vergeven en vergeving te krijgen.

Tijdens deze periode zijn alle ondernemingen met betrekking tot het gezin ook gunstig. Je kunt een bruiloft plannen, kinderen verwekken, een nieuw huis zoeken, reparaties uitvoeren enzovoort .Venus, de planeet van liefde en geld, is tot 29 januari retrograde in Steenbok. Iemand uit je verleden kan terugkomen en je denkt er misschien aan om hem of haar een tweede kans te geven. Maar neem de tijd, je hebt tijd om goed na te denken om alle voor- en nadelen af te wegen.

Ritueel om geluk aan te trekken tijdens de volle maan

Op de dag van de volle maan kun je met behulp van allerlei rituelen liefde, geluk en financieel welzijn in je leven brengen. Houd er echter rekening mee dat egoïstische doelen zich waarschijnlijk tegen je zullen keren, dus zorg ervoor dat je verlangens anderen niet zullen schaden.

Het is mogelijk om geluk aan te trekken door de ondersteuning van de Volle Maan met behulp van een speciaal ritueel. Om dit te doen, heb je een persoonlijke talisman nodig die geluk aantrekt, of gewoon iets dat positieve emoties met zich meebrengt. De avond dat de maan aan de hemel verschijnt, moet je naar het raam gaan en een talisman zo neerleggen zodat het licht erop valt. Zeg deze woorden voor geluk:

“De maan is vol, perfect, fascineert met schoonheid, geeft hoop aan zielen. Ik zal jullie vragen om de deuren van mijn geluk op de maan te openen. Ik laad de talisman op met maanlicht en wil geluk in mijn leven.”.

Doop het amulet in een glas water en laat het tot de ochtend op het raam staan. De talisman en het water worden gevuld met maanenergie, na het ontwaken kun je de talisman gebruiken door het bij je te dragen wanneer je wel wat extra geluk kunt gebruiken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...