volle maan maart 2022
De maan

Volle maan in maagd 18 maart 2022

Wat je kunt doen op de volle maan in maart, en welke acties je beter kunt vermijden lees je in dit artikel op Godin van licht. Astrologen zeggen dat de volle maan deze maand het vermogen zal onthullen om je verlangens te plannen en te realiseren. Allemaal omdat het hemellichaam in het teken Maagd zal zijn – een praktisch en rationeel teken dat ambitieuze mensen begunstigt.

We zullen je vertellen wat je moet doen onder de volle maan en wat je moet doen om je huidige situatie te verbeteren.

Wanneer is het volle maan in maart 2022

De maan is vol en hoog aan de hemel op 18 maart. Het staat in het teken Maagd en verlichte 100% op vrijdag – een dag onder het beschermheerschap van Venus. Experts in esoterie geloven dat het op deze datum het beste is om tolerant te zijn tegenover vrienden en familieleden.

Als je een fout in iemand zijn gedrag ziet, is het niet nodig om deze aan te wijzen. Als het echt nodig is, probeer de persoon zo voorzichtig mogelijk te corrigeren, zonder met die persoon in conflict te raken.

Het is tijdens de periode van de volle maan dat ons bewustzijn wordt beïnvloed in de energie van de planeet of het sterrenbeeld waarin de maan zich bevindt. Het teken Maagd zal je doen streven naar orde en eventuele tekortkomingen zullen vervelend zijn. We raden aan om voor je zenuwen te zorgen en, indien mogelijk, stressvolle situaties te vermijden.

Wat kan je doen tijdens een volle maan

Ongeacht het sterrenbeeld, tijdens de volle maanperiode in maart 2022 kun je beter:

  • Je niet bezighouden met kleinigheden, leer je geest om rustig en aandachtig te zijn;
  • Luister naar de geest, een goede tijd om je analytische vermogens te ontwikkelen, in de volle maan is het beter om hierdoor geleid te worden, en niet door intuïtie;
  • Zorg goed voor je gezondheid – op dit moment is het beter om slechte gewoonten achter te laten en te proberen aandacht voor jezelf te hebben;
  • Onthoud je van conflicten – verhoogde emotionaliteit is mogelijk op de dagen van de volle maan.

Astrologen zeggen dat Boogschutter, Weegschaal, Ram en Leeuw bekritiseerd kunnen worden en er heftig op kunnen reageren. Het is beter om te proberen de waarheid te vinden in de woorden van de gesprekspartner en te profiteren van de situatie. Als dit niet kan worden gedaan.

Wat niet te doen bij volle maan

Naast advies richten experts in esoterie zich op wat beter is om op te geven. Geef op 18 maart 2022 en voor een paar dagen daarna op:

  • Overmatig vertrouwen – controleer alle feiten meerdere keren en geloof niet iedereen op zijn woord;
  • Leugens – zelfs ten goede zal het je aura negatief beïnvloeden, waar je over liegt zal tienvoudig naar je terugkeren;
  • Verslavingen – de maan in Maagd accepteert geen verslavingen en zwakheden, dus bescherm jezelf tegen onbezonnen acties omwille van vluchtig plezier.

Wees voorbereid op het feit dat je tijdens de volle maanperiode prikkelbaarder kunt zijn. Het uitzoeken van relaties, het verbreken van banden of het abrupt veranderen van de levenscyclus zijn normaal voor zo’n uitdagende tijd. Maak hier op een positieve manier gebruik van. Je zou bijvoorbeeld een loslaat ritueel kunnen uitvoeren.

Misschien geeft deze volle maan in Maagd je een kans op de verandering waar je je hele leven op hebt gewacht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...