Volle maan bevermaan
De maan

Volle maan in november 2020

Op 30 november 2020 zal de volle maan aan de hemel verschijnen. Deze volle maan in november 2020 wordt de Bevermaan genoemd. Het zal een speciale maan worden omdat er ook een maansverduistering is op deze dag. Wat je kunt verwachten van de combinatie van deze verschijnselen en hoe je je moet gedragen tijdens de laatste Volle Maan van herfst 2020 lees je in dit artikel.

Wanneer is het volle maan in november 2020?

De volle maan van november 2020 is op 30 november om 10:32 uur. De maan staat in sterrenbeeld teken Tweelingen.

Een volle maan en maansverduistering: wat kun je verwachten

De volle maan in november 2020 valt samen met een maansverduistering. De maan, de aarde en de zon zullen op één lijn staan en sommige bewoners van de aarde zullen de maansverduistering kunnen zien. De invloed van deze duo zal echter voelbaar zijn voor iedereen.

Volle Maan op 30 november 2020 zal door ons herinnerd worden vanwege zijn onvoorspelbaarheid en een reeks gebeurtenissen die als het ware niet hadden mogen gebeuren. Velen zullen te maken krijgen met agressie van dierbaren en totaal onbekende mensen. Lees verder over hoe je jezelf en je gemoedstoestand kunt beschermen tijdens deze moeilijke periode. En wat je beter wel en niet kunt doen tijdens de volle maan in november.

Do’s and Dont’s tijdens de volle maan in Tweeling

De volle maan is een tijd van spanning, conflicten en energieschommelingen. Wees behoedzaam en alert: zowel onderweg, op het werk als in het dagelijks leven. De Do’s tijdens deze volle maan verduistering:

Neem rust

Stop met het uitvoeren van je project of activiteiten. Op een dag met volle maan is het beter om te stoppen en het hectische tempo van het leven te vertragen.

Wees voorzichtig tijdens het rijden

Verkeersregels moeten altijd in acht worden genomen, maar vandaag moet je extra voorzichtig zijn.

Avond bij volle maan

Geniet van een avond bij volle maan met liefdevolle familie of vrienden. De energie van de volle maan werkt op een positieve manier wanneer je zelf ook positieve emoties ervaart. Ga niet de conflict met ze aan en je zal een fijne avond hebben.

Regel een romantische date

Als een ontmoeting met vrienden of familie op de volle maan in november 2020 niet plaatsvindt, plan dan een avond en nacht vol romantiek en warmte.

Doe een volle maan meditatie

Je energie bereikt zijn hoogtepunt tijdens de volle maanperiode. Gebruik deze tijdens de meditatie.

De Dont’s tijdens een volle maan november 2020

Er zijn een aantal Dont’s tijdens de volle maan periode in november 2020.

Reizen

Reis deze dag geen lange afstanden.

Geld

Voer geen financiële transacties uit, vooral niet voor grote bedragen. Leen ook geen geld uit, je zal het niet terug krijgen.

Beslissingen nemen

Neem geen overhaaste beslissingen en verander op het laatste moment geen plannen.

Zakelijk

Verander niet van baan en neem geen nieuwe verantwoordelijkheden op je. Vertel je baas niet overhaast dat je stopt.

Om je nog extra te ondersteunen tijdens deze volle maan van november 2020 kun je hier onder gratis het e-book: Loslaten met de volle maan downloaden:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:

Loslaten met de volle maan

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Volle-maan-ebook-1024x576.png

Neem een kijkje in onze webshop:

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...