volle maan steenbok
De maan

Volle maan in steenbok 24 juni 2021

De impact van de volle maan op 24 juni is controversieel, aangezien zowel positieve als negatieve planetaire relaties aanwezig zijn. Onder de positieve planetaire invloeden kan men de harmonieuze relatie van de maan en de zon met Jupiter in Vissen noemen. Jupiter is de planeet van groot geluk en onder zijn invloed kan alles ten goede veranderen. Aan de andere kant wordt de energie van Pluto merkbaar, die samen met de Maan in het teken Steenbok staat. Pluto is de planeet van openbaringen, hij werpt graag licht op de donkere hoeken van de ziel en laat zien wat meestal verborgen ligt.

Zo zal de volle maan van juni enorme energieën activeren die hun weg naar buiten moeten vinden. Houdt jezelf bezig met constructief werk, maar vermijd risico’s. Onder invloed van de volle maan zijn buitensporige acties ten nadele van jezelf en anderen mogelijk. Op deze dag, en de dagen rond de volle maan, moet je voorzichtiger zijn dan normaal, want overbelasting, blessures en ongelukken zijn niet uitgesloten.

De invloed van deze volle maan is het meest vatbaar voor vertegenwoordigers van de hoofdtekens van de dierenriem: Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok.

Wanneer is het volle maan in juni 2021: exacte tijd

Datum en tijd volle maan – 24 juni 2021 om 20:39 uur
Maan in het sterrenbeeld – Steenbok
Dag van de week – donderdag
Naam – aardbeienmaan

Kenmerken van de volle maan in Steenbok

Volle manen maken mensen emotioneel, maar de volle maan in Steenbok heeft zijn eigen kenmerken. Velen zullen het verlangen hebben om geliefden te controleren, hen te bevelen en hun mening op te leggen. Let op jezelf zodat je verlangen om alles onder controle te houden geen ongemakkelijke situaties creëert. Pluto’s impact benadrukt de verdeling van geld en macht, en gerelateerde problemen op het werk, het bedrijfsleven en het gezin kunnen toenemen.

Steenbokken staan ​​bekend als een hardwerkend en ambitieus sterrenbeeld, dus verwacht meer activiteit. Misschien wil je afmaken waar je twee weken eerder op nieuwe maan aan begonnen bent. De Volle Maan herinnert ons eraan dat we door hard te werken de vruchten plukken van onze inspanningen. Omdat Steenbok niet alleen hardwerkend is, maar ook koppig, kan het voorkomen dat overbelasting leidt tot krachtverlies.

Hoe de volle maan energie correct gebruiken op 24 juni 2021

Zorg ervoor dat je een duidelijk plan hebt en ga hier voor. De volle maan geeft momentum, gebruik het! Dit is een speciale magische tijd waarin het goed is om rituelen uit te voeren. De intentie achter het ritueel wordt vele malen versterkt door de invloed van de maan. Je kunt hier artikelen lezen over maanrituelen.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book:
Loslaten met de volle maan

Volle maan ebook

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...