volle maan in stier
De maan

Volle maan in stier 19 november 2021

Zeer binnenkort gaan we een krachtige periode van de laatste volle maan van 2021 in. Astrologen zeggen dat deze periode vooral de invloed van de maan op mensen en de wereld om ons heen merkbaar is. De periode de maan op zijn krachtigst is duurt drie dagen, vanaf de 15e tot 17e maandag. De huidige volle maan valt ook samen met de gang van verduisteringen, die in december zullen eindigen.

Deze volle maan zal plaatsvinden in het teken Stier. Als je het beste in je leven wilt brengen, dan zal dit de belangrijkste aanbeveling zijn: besteed deze tijd aan zelfzorg en innerlijke reflectie. Bezwijk niet voor emoties, vooral de nare gebeurtenissen uit het verleden. Verwacht schone en frisse winterenergie die alles zal upgraden voor de zonsverduistering op 4 december. Versterk persoonlijke kracht, maak de juiste keuzes, misschien harde, maak compromissen.

Deze volle maan in november wordt rouw, besneeuwd, donker, mistig, gek en ijzig genoemd. De volle maan in november wordt de Bevermaan genoemd. Volgens sommige bronnen is de volle maan in november vernoemd naar bevers, omdat dit de tijd is dat ze bijzonder actief worden om hun winterdammen te bouwen ter voorbereiding op het koude seizoen. De bever is voornamelijk een nachtdier, dus ze blijven werken onder het licht van de volle maan. Het is duidelijk dat al deze mooie namen voor de maan worden geassocieerd met het verwelken van de natuur en zijn natuurlijke cycli.

Wat wordt er afgeraden om te doen tijdens een volle maan:

Voer chirurgische ingrepen uit.
Geven en lenen.
Ruzie, neem serieuze beslissingen die betrekking hebben op de liefdessfeer.
Verander van baan.

Wat kan je absoluut wel kan doen:

Maak alle oude zaken en rond projecten af.
Word creatief.
Doe een wens.
Visualiseer over de toekomst.
Begin met rusten en mediteren.

Maanverduisteringen van 19 november tot 4 december, wat ons op dit moment te wachten staat

Op 19 november 2021 zal de Volle Maan plaatsvinden die zal eindigen met een totale zonsverduistering op 4 december.

Mensen die lang en hard werken, zullen financieel kunnen profiteren, een kans krijgen om hun leven ten goede te veranderen, een hoogwaardige reset te maken. De maansverduistering in het teken van het aarde element in Stier, is erg sterk, omdat de heerser van deze eclips Venus is, in het teken Steenbok, dat ook verwijst naar het element van de aarde. Te echt, voor de hand liggend en tastbaar de invloed ervan – er zijn geen valkuilen of rondlopen – alles ligt in de palm van je hand. Daarom zal het niet erg moeilijk zijn om deze gang van verduisteringen te passeren, omdat het duidelijk is waar een rietje moet worden gelegd.

Tijdens periodes van verduisteringen worden emoties losgelaten, angsten en fobieën zijn meer uitgesproken, maar deze tijd is geweldig om negatieve programma’s, angsten en verslavingen kwijt te raken. Verduisteringen worden om de 19 jaar in dezelfde sterrenbeeld herhaald.

Een uitstekende studie van verduisteringen herfst – winter 2021, kan worden geassocieerd met de verbreding van horizonten, het verkrijgen van nieuwe kennis. Het teken Stier, waarin de maansverduistering op 19 november materiële waarden kenmerkt. En het teken Boogschutter, waarin de zonsverduistering op 4 december ons niet minder belangrijke, spirituele waarden laat zien. In deze gang van verduisteringen is het belangrijk om een balans te vinden tussen het materiële en het spirituele, om te beseffen dat het zelfkennis is, de uitbreiding van het wereldbeeld, spirituele ontwikkeling, die voorafgaat aan persoonlijke groei en sociaal succes.

Op 22 november betreedt de Zon in het teken Boogschutter, vanaf deze dag is de externe atmosfeer, en de collectieve psychologische situatie, aanzienlijk verbeterd. Er zijn meer gelukkige gebeurtenissen, er is weer meer vertrouwen in je capaciteiten. Optimisme en hoge oprechtheid dragen bij aan succes en geluk. Energie en vrolijkheid zullen helpen om veel obstakels te overwinnen.

Op 24 november betreedt Mercurius het teken Boogschutter en verbindt zich met de Zuidermaansknoop. Karmische verbindingen worden geactiveerd, maar deze dag kan een tijd van exit uit het karmische labyrint worden. Er worden oorzaken gevonden die eventuele manifestaties in de relatie blokkeren of beperken. Dit kan leiden tot intense frustratie, mensen kunnen merken dat ze betrokken zijn bij gebeurtenissen met betrekking tot relaties die buiten hun controle liggen. Misschien ook een onverwacht verlangen om een bestaande relatie te beëindigen.

Er komt een besef dat alle moeilijke situaties met betrekking tot partnerschap, de monetaire sfeer, te wijten zijn aan onvolwassenheid, gebrek aan ervaring en, als gevolg daarvan, bindingen aan andere mensen en situaties waarin de eigen individualiteit verloren gaat. Velen zullen door de rede begrijpen dat bestaande persoonlijke of zakelijke relaties nergens toe zullen leiden. Maar als mensen zulke gedachten met wilskracht wegdrijven naar de gang van verduisteringen, zullen ze ze nu, eind november, kunnen aanvullen met dankbaarheid voor de opgedane ervaring.

Giftige relaties worden geïdentificeerd – ze zijn gemakkelijk te identificeren als er interesse en aantrekkingskracht is, maar gezond verstand gaat verloren. Het is in de gang van verduisteringen dat je moet elimineren wat jou geen geluk brengt.

26 november – het middelpunt tussen de verduisteringen – de transitie naar de maansverduistering in Stier. Dag van onvoorspelbare gebeurtenissen, fenomenen, processen.

Beide verduisteringen van dit seizoen gebeuren in positieve, harmonieuze tekens – in Stier en Boogschutter, dus de meeste gebeurtenissen zullen niet zo zwaar zijn als het kan zijn, bijvoorbeeld met de actieve tekens Schorpioen, Waterman, Steenbok. Maar toch, ontspan niet – in meer of andere mate zal de invloed van verduisteringen je doen nadenken over het urgente.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...