Volle maan december
De maan

Volle maan in tweelingen 19 december 2021

De Volle Maan komt elke maand en is altijd betoverend. Het is onmogelijk om naar de ronde enorme gloeiende schijf aan de nachtelijke hemel te kijken. Zo’n maan wordt geassocieerd met mythen, mysterieuze verhalen, magische rituelen. Het is elke keer weer bijzonder. In december 2021 komt de volle maan op de 19e.

In al zijn fasen beïnvloedt de Maan een persoon op een bepaalde manier. Tegelijkertijd is het belangrijk in welk teken van de dierenriem hij is geboren. De exacte tijd van het begin van de volle maan op 19 december 2021 is 07:38 uur.

Het is vandaag de 15e maandag. Dit wordt de periode van verleiding genoemd. Op deze dag kun je je waakzaamheid niet verliezen, je moet voorzichtig zijn en je innerlijke kalmte bewaren, provocaties vermijden, emoties beheersen en niet bezwijken voor verleidingen.

Tweelingen is het teken van de Dierenriem, waarin de Volle Maan zich zal bevinden. Onder zijn invloed wordt geadviseerd om kleine niet al te belangrijke dingen te doen. Met elke persoon zal het gemakkelijk zijn om een gemeenschappelijke taal te vinden – de Maan in Tweelingen ontwikkelt communicatieve vaardigheden. Er zullen dus nuttige verbindingen tot stand worden gebracht, het zal mogelijk zijn om snel te wennen aan het nieuwe team.

De volle maan op 19 december in 2021 wordt ook wel eens: Koude Maan, IJzige Maan, Rouwmaan, De Oudere Maan of de Sneeuwmaan genoemd. De namen geven de tijd van het jaar aan.

Horoscoop voor sterrenbeelden voor 19 december 2021 bij volle maan

Ram – er kan een kennis zijn waar je geen belang aan hecht. Maar deze persoon kan je uitverkorene worden. Op volle maan wordt het niet aanbevolen om betaalde diensten te bestellen.

Stier – nieuwe mensen die op deze dag in je leven verschenen, zullen een betrouwbare ondersteuning voor je worden. Breng de dag alleen met jezelf door, begin geen nieuwe dingen.

Tweelingen – Je acties zullen niet worden beoordeeld. Doe dingen die zeker een positief resultaat zullen opleveren.

Kreeft – je krijgt het nieuws te horen, waarna het leven dramatisch zal veranderen, gevuld zal zijn met kleuren. De dag kan zoals gewoonlijk beginnen en ‘s avonds is de kans groot dat je bent waar je nog niet hebt kunnen bezoeken.

Leeuw – Handel, denk niet na. Maar het gaat om de daad. Het wordt niet aanbevolen om kleine reparatiewerkzaamheden uit te voeren.

Maagd – het is exclusief jouw dag. Doe huishoudelijke klusjes, doe iets voor je partner. Neem geen overhaaste beslissingen.

Weegschaal – Breng de dag thuis door met het kijken naar tekenfilms en lui zijn. Sta jezelf toe om te rusten. Bekritiseer niemand, vermijd communicatie.

Schorpioen – Op volle maan op drukke plaatsen zal je je op je gemak voelen. Vermijd ruzies met het andere geslacht.

Boogschutter – creatieve ideeën zullen ontstaan in een nieuwe omgeving. Controleer je gedrag en uitspraken, anders ruzie met geliefden.

Steenbok – op één plek zitten zal niet werken. Accepteer aanbiedingen van ontmoetingen en ontmoet buitengewone mensen.

Waterman – luister naar het advies van geliefden en bedank familieleden voor hun hulp. Blijf niet weg van de gebeurtenissen die plaatsvinden.

Vissen – op volle maan help je iemands probleem op te lossen en die persoon gelukkig te maken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...