Volle maan april
Astrologie De maan

Volle maan in vissen 2 september 2020

Op 2 september 2020 zal de volle maan plaatsvinden in het teken vissen. Deze volle maan brengt onze emoties, onze gevoeligheden en verbeeldingskracht naar de oppervlakte. In de komende twee weken zal intuïtie de sleutel zijn tot het oplossen van elk probleem, individueel of collectief.

De volle maan in vissen is altijd een herinnering aan het bestaan ​​van pure liefde, mededogen, onzelfzuchtige vriendelijkheid, naastenliefde en vergeving. Dit is het moment waarop we ons opnieuw in dromen storten, in idealen geloven maar het is ook een soort ontsnapping uit de harde realiteit.

Je kunt haar nu al goed zien maar de volle maan komt eraan en dit betekent dat er een ontknoping in het verschiet ligt, een piek van emoties. Het zal moeilijk worden om afstand te doen van sommige illusies, maar deze volle maan zal ons duidelijk gaan laten zien wat verborgen in ons zit.

Wat betreft gevoelens en de liefde, staat deze volle maan in het teken van de karamische relaties. Deze relaties zullen in deze periode maken of breken. Er zullen onderwerpen uit het verleden naar boven komen. Dit zal voor spanning of misverstanden kunnen zorgen.

Op de dagen van deze volle maan moet je vertrouwen op de energieën van de Zon, wat in het tegenovergestelde teken staat van Vissen > de Maagd. En deze staat voor nuchterheid, bruikbaarheid, aandacht voor details.

Hoe de volle maan in Vissen je sterrenbeeld zal beïnvloeden:

Ram

Besteed op de dag van de volle maan speciale aandacht aan je dromen. Zij kunnen je vragen beantwoorden. Je hogere zelf kan belangrijk nieuws voor je brengen en je helpen om jezelf van alle angsten te bevrijden.

Stier

In de komende weken krijg je de kans om je sociale kring uit te breiden of een soort overwinning te behalen waar je al heel lang naar streeft. Sta jezelf toe je af te vragen of er fatsoenlijke mensen om je heen zijn? Geef je te veel aan anderen, of te weinig?

Tweeling

De energie van de volle maan kan Tweelingen ertoe aanzetten om de orde te herstellen. Niet alleen thuis, maar ook in connecties, in zaken, in gedachten, etc. Je moet tenslotte voelen dat harmonie niet alleen in je omgeving heerst, maar ook in je hoofd!

Kreeft

Op de dagen van de volle maan kunnen kankers de kracht laten zien om te helpen en zelfs te genezen. Uw warmte en vriendelijkheid kunnen steunzoekers aantrekken die u zeer dankbaar zullen zijn voor uw hulp en bezorgdheid.

Leeuw

Dit is het moment waarop leeuwen in staat moet zijn om hun angsten onder ogen te zien en moeilijke lessen uit het verleden te omarmen. Vergeef jezelf en anderen.

Maagd

De volle maan is het perfecte moment om even afstand te nemen van je taken. Tijd doorbrengen met andere mensen zal voor jou een remedie zijn voor stress en vermoeidheid!

Weegschaal

Concentreer u op de dag van de volle maan op uw fysieke en emotionele toestand. Misschien moet je voor je gezondheid zorgen, lieve Weegschaal! Lekker maar gezond eten geeft je kracht en verbetert je humeur tijdens de moeilijke tijd van de volle maan!

Schorpioen

Deze volle maan kan ook helpen om je emotionele leven te herstellen, wat betekent dat je, zelfs als je single bent, nu de kans hebt om de grote liefde te ontmoeten waarop je hebt gewacht. Maar ook deze volle maan zal Schorpioenen helpen om gemakkelijk een afgekoelde relatie te beëindigen.

Boogschutter

Veel Boogschutters zullen krachtige steun krijgen van deze volle maan, wat hen zal leiden tot meer vertrouwen, stabiliteit en voorspelbaarheid als het gaat om hun plannen en toekomstige gebeurtenissen in het leven van Boogschutter.

Steenbok

Tijdens de volle maan zullen veel Steenbokken een training volgen, vaardigheden gaan beheersen, een soort certificaat of licentie ontvangen. Sommige Steenbokken krijgen misschien een definitief, ondubbelzinnig antwoord van een of andere autoriteit en maken de uitvoering van bepaalde documentatie af. Misschien wordt er iets met uw broers, zussen of andere familieleden opgelost. Deze volle maan is het perfecte moment voor Steenbokken om een ​​voertuig te kopen of verkopen.

Waterman

Als het om het persoonlijke leven gaat, is de volle maan van Vissen ideaal om een ​​sterkere basis te leggen in nieuwe relaties maar ook om te herstellen maar nog niet volledig is vernietigd.

Vissen

De volle maan zal zich op 2 september vormen in je sterrenbeeld en dit is een heel belangrijk moment in je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt je nieuwe realiteit creëren door onnodige mensen of situaties weg te werken en zo de basis te leggen voor een betere toekomst.

Ook interessant om te lezen:

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...