volle maan in vissen
De maan

Volle maan in vissen 21 september 2021


De volle maan op 21 september 2021 vindt plaats in het teken van vissen om 01:54 uur. De volle maan in vissen herinnert ons aan mededogen en spiritualiteit, brengt hoop en een gevoel van verbondenheid met alles in de wereld. Deze volle maan is bijzonder, omdat haar energieën in staat zijn om de grenzen tussen mensen te vervagen. Het geeft ons het gevoel dat we verbonden zijn met anderen door onzichtbare spirituele krachten.

Het is tijd om mensen te vergeven, angst en wrok los te laten, een tijdje weg te stappen van de drukte van het dagelijks leven en om te zetten in iets meer dan een individu. Intuïtie en verbeeldingskracht worden aangescherpt, je kunt deze vaardigheden gebruiken om een beter begrip van de wereld te krijgen.

Het is belangrijk om op te merken dat de volle maan op 28 graden in vissen zich verzet tegen de zon in maagd, tegelijkertijd vormt de maan een conjunctie met neptunus, die zijn nuances toevoegt aan de maanenergieën. Je moet voorzichtiger zijn dan normaal, want het is gemakkelijk om bedrogen te worden.

Zo wordt de dierenriem as van vissen – maagd benadrukt. Vissen zijn dromerig en vatbaar voor abstract denken, terwijl maagd zeer nauwkeurig en attent is op details. De oppositie van de planeten plaatst mededogen tegen kritiek, creatieve expressie tegen specifieke details en een manier van leven van: lekker met de wind mee waaien tegen een zorgvuldige planning van de toekomst.

Tegelijkertijd zijn maagd en vissen veranderlijke sterrenbeelden, met veel gemeenschappelijke kenmerken. Ze zijn flexibel en in staat om zich aan te passen, ze krijgen gemakkelijk contacten met andere mensen, ze hebben een menslievend karakter, houden ervan om te helpen, de uitvindingen en projecten van anderen te verbeteren. Dit alles wordt belangrijk onder invloed van de volle maan.

In de regel wordt op de dagen van volle manen onthuld wat eerder verborgen was. Misschien wordt het nu duidelijker wat de diepe betekenis van gebeurtenissen of relaties zijn. Ze kunnen emotionele situaties met zich meebrengen, vooral gezien het feit dat vissen een emotioneel waterteken is. Bovenal worden vertegenwoordigers van veranderlijke tekens van de dierenriem beïnvloed door de invloed van de volle maan op 21 september 2021: tweelingen, maagd, boogschutter, vissen.

In de dagen van de volle maan wordt het effect van magische invloeden herhaaldelijk versterkt. Het is goed om op dit moment rituelen uit te voeren om in je leven aan te trekken wat je wilt: liefde, geld, schoonheid en nog veel meer. Lees meer in het artikel: Volle maan ritueel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...