De maan

Volle maan in Waterman 22 augustus 2021

De volle maan op 22 augustus 2021 vindt plaats om 14:01 uur, wanneer de maan op 29°36′ Waterman de zon confronteert op 29°36′ Leeuw. In 2021 is dit de tweede volle maan in Waterman, de vorige was op 24 juli. Het is vrij zeldzaam wanneer in hetzelfde teken twee volle manen in hetzelfde jaar voorkomen.

De planetaire energieën zijn nogal tegenstrijdig aangezien de maan een conjunctie vormt met Saturnus en Pluto. Dit kan zorgen voor omstandigheden waar je geen controle over hebt. Misschien zijn er verantwoordelijkheden (op het werk of in het gezin) die je niet mag verwaarlozen en moet je daarom je eigen belangen opofferen.

Wanneer is het volle maan in juni 2021: exacte tijd

Datum en tijd volle maan – 24 augustus 2021 om 14:01 uur
Maan in het sterrenbeeld – Waterman
Dag van de week – zondag

We kunnen verwachten dat deze hemelse gebeurtenis ons iets positiefs zal brengen, omdat de maan in combinatie is met Jupiter – een grote weldoener van de dierenriem en de planeet van geluk. Goed nieuws, goede kansen, een langverwachte reis, het oplossen van een moeilijke of verwarrende situatie – dit zijn mogelijke uitingen van de impact ervan.

Bovenal zullen astrologische invloeden deze vertegenwoordigers van de dierenriem het meest beïnvloeden: Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman.


Omdat Waterman een teken is dat naar de toekomst kijkt, kunnen er verregaande plannen ontstaan. Maar voordat je doorgaat met de implementatie ervan, moet je afscheid nemen van iets in het verleden: om een zakelijk project af te ronden, en misschien komen persoonlijke relaties tot het einde. Iets eindigt, omdat de volle maan het hoogtepunt markeert en de overgang naar de tijd van voltooiing, bevrijding van het oude, van wat zichzelf al heeft uitgeput. Aan een levensfase komt een einde en het is tijd om na te denken over nieuwe perspectieven.

Ook interessant om te lezen:

Manifestatie Journal

Dit is geen gewone journal of werkboek. Deze journal is speciaal ontworpen om je te helpen het leven van je dromen te creëren. Dit boek helpt je te ontdekken wat je echt motiveert en inspireert, helpt je om dagelijks actie te ondernemen, herinnert je om elke dag dankbaar te zijn en helpt je om je droomleven te manifesteren.

Om je onderbewuste beperkende overtuigingen te ontdekken en aan te passen, om je huidige Money Mindset uit te dagen en je voor te bereiden op onbeperkt succes en overvloed.

Manifestatie Journal is een E-BOOK van Godin van Licht.
De website waar je terrecht kunt for all things spiritual, maanrituelen, affirmaties, manifesteren met de Law of attraction en zoveel meer.

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...