De maan

Volle maan in waterman 24 juli 2021

De volle maan op 24 juli 2021 in Waterman vindt plaats om 04:36 Moskou-tijd. Dagen met volle maan verhogen altijd de activiteit en voegen energie toe, en Waterman is een van de meest gastvrije en aangename tekens van de dierenriem in communicatie. Er wacht ons dus een tijd vol interessante ontmoetingen en zinvolle gesprekken.

De planetaire energieën zijn nogal tegenstrijdig aangezien de Maan een conjunctie vormt met Saturnus en Pluto. Dit spreekt van een soort afschrikmiddel of van omstandigheden waar je geen controle over hebt. Misschien zijn er verantwoordelijkheden (op het werk of in het gezin) die je niet mag verwaarlozen en moet je daarom je eigen belangen opofferen.

Wanneer is het volle maan in juni 2021: exacte tijd

Datum en tijd volle maan – 24 juli 2021 om 04:36 uur
Maan in het sterrenbeeld – Waterman
Dag van de week – zaterdag
Naam – Buck maan

De naam van de volle maan in juli Buck maan.

De oppositie van de Zon en de Maan op 24 juli 2021 krijgt vorm tegen de achtergrond van de oppositie van Venus en Mars met Jupiter in Vissen, die het thema liefde en relaties benadrukt. De invloed van de planeten kan worden uitgedrukt in de dorst naar liefdesavonturen. Er is een verlangen om nieuwe mensen te ontmoeten, en verliefd worden is heel goed mogelijk. Het aspect van de planeten is echter negatief, dus laat je niet te veel meeslepen. Het komt vaak voor dat ze door passie geen aandacht besteden aan belangrijke punten, ze lijken verloren te gaan in de algemene sfeer van enthousiasme. Hierdoor kan er later frustratie ontstaan. Een andere mogelijke optie is het afscheid van geliefden vanwege een reis.

In spirituele zin nodigt de volle maan van juli in Waterman je uit om van buitenaf naar jezelf te kijken en te bepalen wat er in jezelf verbeterd moet worden. De Zon in Leeuw activeert levenskracht, geeft een creatieve impuls en de volle Maan in Waterman roept op om verlangens en intenties te correleren met het algemene beeld van de werkelijkheid om te begrijpen hoe je je talenten kunt realiseren ten behoeve van jezelf en de samenleving. Bovenal zal de invloed ervan worden gevoeld door vertegenwoordigers van de tekens van de dierenriem: Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman.

Hoe de volle maan energie correct gebruiken op 24 juli 2021

Zorg ervoor dat je een duidelijk plan hebt en ga hier voor. De volle maan geeft momentum, gebruik het! Dit is een speciale magische tijd waarin het goed is om rituelen uit te voeren. De intentie achter het ritueel wordt vele malen versterkt door de invloed van de maan. Je kunt hier artikelen lezen over maanrituelen.

Ook interessant om te lezen:

Manifestatie Journal

Dit is geen gewone journal of werkboek. Deze journal is speciaal ontworpen om je te helpen het leven van je dromen te creëren. Dit boek helpt je te ontdekken wat je echt motiveert en inspireert, helpt je om dagelijks actie te ondernemen, herinnert je om elke dag dankbaar te zijn en helpt je om je droomleven te manifesteren.

Om je onderbewuste beperkende overtuigingen te ontdekken en aan te passen, om je huidige Money Mindset uit te dagen en je voor te bereiden op onbeperkt succes en overvloed.

Manifestatie Journal is een E-BOOK van Godin van Licht.
De website waar je terrecht kunt for all things spiritual, maanrituelen, affirmaties, manifesteren met de Law of attraction en zoveel meer.

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...