Liefdesritueel
De maan

Volle Maan Ritueel voor het Aantrekken van een Geliefde

De Volle Maan is een tijd van intense energie en maakt het een krachtig moment om intenties te zetten en positieve veranderingen in ons leven aan te trekken. Dit ritueel is speciaal ontworpen om je te helpen een geliefde aan te trekken en liefde in je leven te verwelkomen, met een magische extra stap om de kracht van de maan te versterken. Voer dit ritueel uit op de avond van de Volle Maan, wanneer de maan op haar helderst is en haar energie het sterkst is.

Benodigdheden:

 1. Een roze kaars
 2. Een stuk papier en pen
 3. Een rozenkwarts kristal
 4. Een wit lint of touw
 5. Een foto of afbeelding die liefde symboliseert
 6. Een rustige en comfortabele ruimte waar je niet gestoord wordt

Stappen:

 1. Creëer een Sacred Space: Zoek een rustige plek waar je je comfortabel en ontspannen voelt. Steek de roze kaars aan en plaats het rozenkwarts kristal voor je. Adem diep in en uit om jezelf te gronden en te centreren.
 2. Intenties Zetten: Op het stuk papier schrijf je een lijst van eigenschappen die je graag zou willen in een geliefde. Wees specifiek en laat je hart spreken. Visualiseer hoe het voelt om liefde te delen met deze persoon en hoe jullie samen gelukkig zijn.
 3. Magische Extra Stap: Neem de foto of afbeelding en houd deze in je handen. Stel je voor dat de afbeelding tot leven komt en dat de liefde en gelukkige momenten die erop worden afgebeeld, zich manifesteren in jouw leven. Voel de vreugde en opwinding van deze magische creatie en laat deze energie in je hart stromen.
 4. De Roze Kaars Opladen: Houd het stuk papier met je intenties in je handen en lees het hardop voor. Voel de liefdevolle energie van je wensen en visualiseer dat deze energie in de kaars stroomt. Plaats het papier onder de kaars en laat de kaars een paar minuten branden terwijl je je intenties blijft visualiseren.
 5. Het Rozenkwarts Kristal Opladen: Houd het rozenkwarts kristal in je handen en stel je voor dat het gevuld wordt met de energie van liefde en aantrekkingskracht. Visualiseer dat het kristal straalt met een roze licht dat liefde en positieve energie uitstraalt. Laat het kristal naast de kaars liggen om de rest van het ritueel op te laden.
 6. De Afbeelding Toevoegen: Plaats de foto of afbeelding voor de kaars en het kristal. Bind het witte lint of touw om de afbeelding en het kristal, en maak een knoop terwijl je je intenties herhaalt voor het aantrekken van liefde.
 7. Dankbaarheid en Afsluiten: Sluit je ogen en voel een gevoel van dankbaarheid voor de liefde die al in je leven is en voor de liefde die nog gaat komen. Bedank de Volle Maan, het universum, en alle spirituele gidsen die je hebben ondersteund tijdens dit magische ritueel. Blaas de kaars uit en bewaar het rozenkwarts kristal en de magische afbeelding op een veilige plek of bij je altaar, om je intenties te verankeren.

Mag dit magische Volle Maan ritueel je helpen om liefde in je leven aan te trekken en je hart te openen voor de mogelijkheid van een geliefde die perfect bij je past. Vertrouw op het universum en weet dat de liefde die je verlangt naar je toe zal komen op het juiste moment, versterkt door de kracht van de betoverende energie van de maan.

Wil je de magische kracht van de volle maan gebruiken om liefde in je leven aan te trekken? Doe dan mee met ons Exclusieve Volle Maan Ritueel voor het Aantrekken van een Geliefde!

Meld je aan bij onze telegram groep “The Goddess Community” en ontdek de kracht van samenzijn met gelijkgestemde vrouwen die streven naar spirituele groei en liefdevolle relaties. In onze groep delen we waardevolle inzichten, inspirerende verhalen en ondersteunen we elkaar op ons pad naar liefde en verlichting. Sluit je aan bij onze Godinnen Gemeenschap en laat de magie van de volle maan je verbinden met jouw innerlijke godin. Meld je nu aan en ervaar de liefdevolle energie van onze community!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Ook interessant om te lezen:

Dit vind je misschien ook leuk...