1111
Numerologie Spiritualiteit

Wat betekent 11:11 en wat moet je doen als je dit cijfer overal ziet?

In dit artikel willen we het met je hebben over een interessant fenomeen, waarbij je vaak samenvallende cijfers tegenkomt en dan met name 11:11. Wat kan deze combinatie aan cijfers betekenen en wat moeten we doen als we ze zien?

Sommigen geloven dat het zien van herhalende getallen vaak een teken is van het universum. Je kunt in elke situatie elk dubbel nummer zien, bijvoorbeeld op de klok, kentekenplaten, telefoonnummers of op een bon bij de kassa. Dus wat betekent 11:11?

Mensen gaan ervan uit dat het kijken naar dubbele nummers slechts toeval is. Velen van ons maken echter periodes door waarin we dergelijke herhalende getallen meerdere keren per dag zien. Het lijkt meer dan alleen een ongeluk.

Zelfs in de oudheid presenteerde Pythagoras de theorie dat elk getal een bepaalde vibratie heeft, waarop de numerologie later werd gebaseerd.

Wat vertelt numerologie ons over het dubbele nummer 11:11 ?

Numerologie gaat ervan uit dat  getallen unieke betekenissen hebben die zijn afgeleid van wiskundige principes en trillingskenmerken . Deze cijfers kunnen worden gebruikt om bepaalde gebeurtenissen te  voorspellen of om bepaalde informatie over te brengen . Je kunt bijvoorbeeld de nummers van je geboortedatum gebruiken om je specifieke nummer te vinden, dat net als je sterrenbeeld, bepaalde dingen over jouw leven kan voorspellen.

Nummer 1 zelf betekent creatie en manifestatie en is het nummer van puur potentieel. Dit betekent dat je op het punt staat iets in je leven te creëren of te manifesteren. Bovendien is het getal 11 een meestergetal dat duidt op een staat van intuïtie, onderscheidingsvermogen en verlichting.

Als je 11:11 vaak ziet, is dit een teken dat je meer bewust en verlicht wordt.

Dus wat betekent 11:11 voor jou?

11:11 overal zien kan betekenen  dat het universum probeert je aandacht ergens op te vestigen, je te begeleiden en je bewuster te maken. Dit kan worden gezien als een  erkenning dat je op de goede weg bent in het leven .

Andere mensen suggereren dat het 11:11 visioen betekent dat je spirituele gidsen proberen contact met je op te nemen.

Engelennummer 11:11 kan ook worden gezien als een teken dat je  meer verbonden raakt met de geestenwereld. Dubbele nummers kunnen erop wijzen dat er een deur naar de geestenwereld voor je opengaat. Het kan een oproep zijn om door die deur te lopen en  oprechtere  dan ooit tevoren spirituele begeleiding te accepteren .

Als je 11:11 vaak ziet, kun je jezelf krachtig uiten. Let op je gedachten en gevoelens om niet te laten zien wat je niet wilt!

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...